Čega se to plaši Šaćiri i što ne živi u Liverpulu?!

Sad bi bi neko mogao da pita - pa kako će tek onda u Beograd?!

Fudbal 12.10.2018 | 19:00
Čega se to plaši Šaćiri i što ne živi u Liverpulu?!
Iako je utakmica Crvene zvezde i Liverpula u Beogradu dosta daleko, prethodnih nedelja dosta se pisalo o tome i u našoj i u ostrvskoj štampi: da li će Đerdan Šaćiri zbog dobro poznatih problema putovati sa ekipom u Beograd? Sve one stvari koje nemaju puno veze sa fudbalom; potez Šaćirija i njegovih reprezentativnih drugova na Mundijalu u Rusiji; problemi sa navijačima zbog nacionalističkih ispada... 

Ali nema novi prvotimac Liverpula problem samo sa našim navijačima. Doduše samo potencijalni... Tamošnji tabloidi otkrili su da se momak poreklom sa Kosova još nije doselio u Liverpul, a vrlo verovatno i neće to učiniti. Kako ozveštava Dejli mejl, Šaćiri i dalje živi u svojoj kući u Mančesteru, oko 50 kilometara udaljenoj od centra grada za čiji klub igra.    

Nameće se logično pitanje: zbog čega je to tako?

"Da, istina je. I dalje sam u Mančesteru, u kući u kojoj sam bio dok sam igrao za Stouk. Da budem iskren, nikada nisam izašao u grad u Liverpulu, osim kada sam u hotelu sa ostatkom tima. Saigrači su mi rekli da nije lako izaći, jer tamo vam ljudi vrlo direktno prilaze. Da li se plašim navijača Evertona? Ne znam... Mislim da ako se ponašate pristojno ništa vam se neće dogoditi". 

Šaćiri ima još jednu zamerku na Liverpul i centar grada...

"Recimo, kada smo petkom u hotelu možemo da čujemo ljude na ulici u 11 uveče. Izgleda da prozori u Engleskoj nisu baš tako dobri kao u Švajcarskoj", pokušao je da se našali Đerdan Šaćiri. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar