Милнер пропушта Звезду!

А биће и под знаком питања за дуел у Београду 3. новембра.

Фудбал 10.10.2018 | 10:00
Милнер пропушта Звезду!
Џејмс Милнер повредио је задњу ложу у великом мечу против Манчестер Ситија. Једном приликом послао је лоше додавање и ухватио се за ногу. Био је то знак да мора напоље. А прве прогнозе кажу да ће се вратити за око месец дана на терен, пише британски Телеграф. Што значи да ће пропустити дуел против Црвене звезде у Лиги шампиона на Енфилду 24. октобра.

Милнер је мало оштетио мишић, а та штета која је направљена не делује толико озбиљно како су се плашили Редси када је замењен у првом полувремену у 29. минуту утакмице. 

То је уједно олакшање за Јиргена Клопа који има проблем са везистима јер чека да му се опораве АдамЛалана и Алекс Окслејд Чемберлен. Очекивао је Клоп да ће бити и веће одсуство Милнера. Наби Кеита и Фабињо се још прилагођавају на енглески фудбал, па се Клоп жестоко ослања на трио Милнер - Хендерсон - Вајналдум.

Како пишу енглески медији, а и сама математика каже, Милнер би могао да се опорави до 6. новембра када Редси гостују Звезди у Београду. Тако да ће за тај меч бити под знаком питања. Зависи све од брзине опоравка.

Ливерпул први наредни меч игра против Хадерсфилда 20. октобра, па против Звезде 24, и онда му следи Кардиф 27. Пре доласка у Београд (6. новембра) Редси имају и судар с Арсеналом 3. новембра. Добра ствар у суштини за Милнера је репрезентативна пауза, па то значи да ће пропустити мање дуела него што би то био случај без поменуте паузе.

О предстојећим дуелима Редса говорио је и стамени штопер Вирџил ван Дајк.

"После репрезентативне паузе следе нам три битне утакмице - Хадерсфилд, Црвена звезда и Кардиф. Желимо да будемо спремни", рекао је Ван Дајк.

После два одиграна сусрета у групи Ц, Ливерпул је на другом месту са три освојена бода, колико има и ПСЖ. Звезда је четврта са бодом на конту, а Наполи је први са четири бода у џепу.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар