Milner propušta Zvezdu!

A biće i pod znakom pitanja za duel u Beogradu 3. novembra.

Fudbal 10.10.2018 | 10:00
Milner propušta Zvezdu!
Džejms Milner povredio je zadnju ložu u velikom meču protiv Mančester Sitija. Jednom prilikom poslao je loše dodavanje i uhvatio se za nogu. Bio je to znak da mora napolje. A prve prognoze kažu da će se vratiti za oko mesec dana na teren, piše britanski Telegraf. Što znači da će propustiti duel protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona na Enfildu 24. oktobra.

Milner je malo oštetio mišić, a ta šteta koja je napravljena ne deluje toliko ozbiljno kako su se plašili Redsi kada je zamenjen u prvom poluvremenu u 29. minutu utakmice. 

To je ujedno olakšanje za Jirgena Klopa koji ima problem sa vezistima jer čeka da mu se oporave AdamLalana i Aleks Okslejd Čemberlen. Očekivao je Klop da će biti i veće odsustvo Milnera. Nabi Keita i Fabinjo se još prilagođavaju na engleski fudbal, pa se Klop žestoko oslanja na trio Milner - Henderson - Vajnaldum.

Kako pišu engleski mediji, a i sama matematika kaže, Milner bi mogao da se oporavi do 6. novembra kada Redsi gostuju Zvezdi u Beogradu. Tako da će za taj meč biti pod znakom pitanja. Zavisi sve od brzine oporavka.

Liverpul prvi naredni meč igra protiv Hadersfilda 20. oktobra, pa protiv Zvezde 24, i onda mu sledi Kardif 27. Pre dolaska u Beograd (6. novembra) Redsi imaju i sudar s Arsenalom 3. novembra. Dobra stvar u suštini za Milnera je reprezentativna pauza, pa to znači da će propustiti manje duela nego što bi to bio slučaj bez pomenute pauze.

O predstojećim duelima Redsa govorio je i stameni štoper Virdžil van Dajk.

"Posle reprezentativne pauze slede nam tri bitne utakmice - Hadersfild, Crvena zvezda i Kardif. Želimo da budemo spremni", rekao je Van Dajk.

Posle dva odigrana susreta u grupi C, Liverpul je na drugom mestu sa tri osvojena boda, koliko ima i PSŽ. Zvezda je četvrta sa bodom na kontu, a Napoli je prvi sa četiri boda u džepu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar