Погинуо возач цистерне

Недалеко од граничног прелаза Бијача (БиХ) догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је погинуо возач цистерне.

Босна и Херцеговина 05.10.2018 | 23:06
Погинуо возач цистерне
Цистерна која је превозила гориво из Солина из још увијек неутврђених разлога преврнула се с босанскохерцеговачке стране границе на удаљености од око два километра од Међународног граничног прелаза Нова села.

Како незванично сазнаје Слободна Далмација, цистерна је власништво компаније Сушак бенз из Чапљине, а погинуо је возач цистерне И. Ш. (45).

Приликом превртања цистерне исцурила је неутврђена количина нафте. Увиђај на мјесту догађаја обавила је полиција Западно-херцеговачког кантона, преноси "Радиосарајево.ба".

Због ове несреће прекинут је саобраћај преко Граничног прелаза Бијача, а аутоклуб БиХ позива возаче да користе друге граничне прелазе према Хрватској.

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Реално

06.10.2018 01:47

Мора кад гоне људе да возе ,немају контрола у опште ти људи у БиХ,картуце им нема ко очитавати буквално су убице на путевима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

06.10.2018 06:55

Жалосно је сто је дрзава у сваким погледу пропала а у односу како је било. Безвласце горе него у Африци а колико су јадни и биједну ови предизборни скупови,зато се сва омладина треба иселити било гдје па нек владају старцима.

Name

Нетко

06.07.2020 12:21

Није овога нитко гонио да вози, био је сам свој газда,цовјека је срце прекинуло