Poginuo vozač cisterne

Nedaleko od graničnog prelaza Bijača (BiH) dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo vozač cisterne.

Bosna i Hercegovina 05.10.2018 | 23:06
Poginuo vozač cisterne
Cisterna koja je prevozila gorivo iz Solina iz još uvijek neutvrđenih razloga prevrnula se s bosanskohercegovačke strane granice na udaljenosti od oko dva kilometra od Međunarodnog graničnog prelaza Nova sela.

Kako nezvanično saznaje Slobodna Dalmacija, cisterna je vlasništvo kompanije Sušak benz iz Čapljine, a poginuo je vozač cisterne I. Š. (45).

Prilikom prevrtanja cisterne iscurila je neutvrđena količina nafte. Uviđaj na mjestu događaja obavila je policija Zapadno-hercegovačkog kantona, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Zbog ove nesreće prekinut je saobraćaj preko Graničnog prelaza Bijača, a autoklub BiH poziva vozače da koriste druge granične prelaze prema Hrvatskoj.

(Nezavisne)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Realno

06.10.2018 01:47

Mora kad gone ljude da voze ,nemaju kontrola u opšte ti ljudi u BiH,kartuce im nema ko očitavati bukvalno su ubice na putevima...

ODGOVORITE
Name

Semberac

06.10.2018 06:55

Žalosno je sto je drzava u svakim pogledu propala a u odnosu kako je bilo. Bezvlasce gore nego u Africi a koliko su jadni i bijednu ovi predizborni skupovi,zato se sva omladina treba iseliti bilo gdje pa nek vladaju starcima.

Name

Netko

06.07.2020 12:21

Nije ovoga nitko gonio da vozi, bio je sam svoj gazda,covjeka je srce prekinulo