Најудаљенији ексклузивни хотел на планети

Ултима Тхуле Лодге на Аљасци је једно сасвим јединствено искуство! Не само што је у питању луксузно одмаралиште, већ морате да превалите невероватан пут да бисте стигли до њега.

Путовања 05.10.2018 | 10:48
Најудаљенији ексклузивни хотел на планети
С обзиром на удаљеност возићете се неколико сати до најближег града, а онда се и укрцати на авион да бисте дошли до одредишта. 

Питате се чему то?

 Па, у поменутом одмаралишту можете испробати традиционалну кухињу Аљаске, сауну, спа, а у понуди је и низ активности на једном од најудаљенијих места на свету. 

Све ћете то добити по цени од 7.000 евра по особи за само четири дана, па све до 21 хиљаде евра за целокупан алл-инцлусиве пакет.

Најближе село је Макарти у којем живи само 28 људи, а одатле вас и вози авион до удаљеног одмаралишта, које је толико усамљено у природи да се најближи пут налази на 150 километара. 

А да бисте стигли до Макартија мораћете да путујете седам до осам сати аутомобилом од Енкориџа до Фербанкса који има аеродром.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Практична

05.10.2018 19:16

Има све то (традиционална кухиња, сауна, спа, турско купатило дође као бонус) и у Котор Вароши. Ноћење за двије особе преко Лудог попуста 109 КМ (ако се не варам, тако нешто). Замисли шта би ти у Котор Вароши радили за 7000 долара.

ОДГОВОРИТЕ