Najudaljeniji ekskluzivni hotel na planeti

Ultima Thule Lodge na Aljasci je jedno sasvim jedinstveno iskustvo! Ne samo što je u pitanju luksuzno odmaralište, već morate da prevalite neverovatan put da biste stigli do njega.

Putovanja 05.10.2018 | 10:48
Najudaljeniji ekskluzivni hotel na planeti
S obzirom na udaljenost vozićete se nekoliko sati do najbližeg grada, a onda se i ukrcati na avion da biste došli do odredišta. 

Pitate se čemu to?

 Pa, u pomenutom odmaralištu možete isprobati tradicionalnu kuhinju Aljaske, saunu, spa, a u ponudi je i niz aktivnosti na jednom od najudaljenijih mesta na svetu. 

Sve ćete to dobiti po ceni od 7.000 evra po osobi za samo četiri dana, pa sve do 21 hiljade evra za celokupan all-inclusive paket.

Najbliže selo je Makarti u kojem živi samo 28 ljudi, a odatle vas i vozi avion do udaljenog odmarališta, koje je toliko usamljeno u prirodi da se najbliži put nalazi na 150 kilometara. 

A da biste stigli do Makartija moraćete da putujete sedam do osam sati automobilom od Enkoridža do Ferbanksa koji ima aerodrom.

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Praktična

05.10.2018 19:16

Ima sve to (tradicionalna kuhinja, sauna, spa, tursko kupatilo dođe kao bonus) i u Kotor Varoši. Noćenje za dvije osobe preko Ludog popusta 109 KM (ako se ne varam, tako nešto). Zamisli šta bi ti u Kotor Varoši radili za 7000 dolara.

ODGOVORITE