Лажне оптужбе Драгана Лукача

.  Александар Радић није повјереник Општинског одбора СДС-а у Челинцу. Драган Лукач није добро истражио позицију Радића, тешко је злоупотријебио функцију министра унутрашњих послова и ставио се у позицију судије и тужиоца – поручио је то лидер СДС. а Вукота Говедарица поручује да ће због клевете да поднесе тужбу против Драгана Лукача јер је како каже изрекао нистину да је СДС терористичка организација.

Република Српска 02.10.2018 | 19:54
Лажне оптужбе Драгана Лукача
Министартсво унутрашњих послова РС пет дана пред изборе је открило ко је прије шест мјесеци испалио зољу на зграду Еурохерца у Бањалуци. Ухапшен је Александар Радић из Челинца који је испалио зољу. ДНК анализа је потврдила да се ради о Радићу  – рекао је то данас министар унутрашњих послова Драган Лукач.

ОН је рекао да је Александар Радић повјереник СДС-а у Челинцу и човјек од повјерења Драгана Мектића и Вукоте Говедарице. Лукач је случај окарактерисао као терористички напад са политичком позадином – а мотив је тврди нарушавање безбједности.

’’Морам да питам и све послнике из опозиције који сумјесцима потенцирали ово питање да ли су знали да су људи  из њихових редова срачунато направили  терористички акт. Морам да питам Говедарицу човијека који је предсједник СДС-а да ли и по чијем наређењу и да ли је направљено милитариситичко крило унутра СДС-а’’ – питање је које је данас поставио министар унутрашњих послова Републике Српске. 

Александар Радић није повјереник Општинског одбора СДС-а у Челинцу. Драган Лукач није добро истражио позицију Радића, тешко је злоупотријебио функцију министра унутрашњих послова и ставио се у позицију судије и тужиоца – поручио је то лидер СДС.

Вукота Говедарица каже да ће због клевете да поднесе тужбу против Драгана Лукача јер је како каже изрекао нистину да је СДС терористичка организација. 

’’Ја сам 29.маја ове године распустио ОО Челинац имајући довољан број разлога зашто то треба да урадим, искористио сам своје статутарно право 29.маја господина Мектића именовао за повјереника општинске ораганизације у Челеницу.  Самим тим Мектић је дефинисао за координатора за рад са мјесним одборима Уроша Јанковића чоијек који је био начелник општине Челинац, човијек који је од великог угледа и поштовањау општини Челинац. Све то што је изнио Лукач нека му служи на част, али морам да у кажем да је изнио ноторне неистине у погледу извјесног Радића.’’ – одговрио је Говедарица.

Он каже да је Александар Радић члан СДС-а од 2015. године и да га није он учланио у странку, ни Драган Мектић, већ Горан Тубак којег је Говедарица и смијенио са чела ОО СДС Челинац и искључио из странке. Из Савеза за побједе кажу да је Драган Лукач слагао јавност како би покушао да компромитује Вукоту Говедарицу, предсједничког кандидата Савеза. Драган Мектић је поставио Драгану Лукачу питање о повјерењу људи блиских њему.

’’Чији је Регода кум? Код кога је био Чубриловић за коим је била расписана међународна интерполова потјерница због тога што се ради о нарко – дилеру и пред чијом кућом је убијен? У чијој кући је становао? У Регодићевој! Куму од Драгана Лукача и то није било од повјерења. Човијек од повејрења. Регодић је био у ситуацији да је био принуђен да за 200 КМ издаје стан. Чубриловић који је убијен ту или се радило о скривању и прикривању да не би дошло до хапшења. Толико Лукачу о повјерењу. Одговори за тај случај повјефења. Откриј ко је убио Давида Драгичевића’’? – пита министар безбједности БиХ Драган Мектић.

Драган Лукач каже да би поштени људи у СДС-у требало да се ограде од овога и траже оставку Вукоте Говедарице. Говедарица одговара ако неко треба да поднесе оставку онда је то Драган Лукач. У цијелом случају министар унутрашњих послова споменуо је и Драгана Чавића.

’’Питам Драгана Чавића који је био предсједник РС да ли може даље да настави заједно са њима и да испред своје странке пружи подршку људима који су организовали овај чин. Тражим да се изјасне о овоме’’

И изјаснио се  Драган Чавић и одговорио Лукачу на постављено питање.

’’Та конференција је била циркус. Да би била потпуна требао је да доведе гутаче ватре, шетаче на конопцу, мајмуна који вози бицикло. Циркусант, који је умјесто министра преузо обавезу да политички квалификује људе са говорнице МУП-а. Мене је позвао из времена кад сам био предсјеник РС. Господине Лукачу у моје вријеме такав министар полиције се не би могао ни замислити. За овакву врсту политичких квалификација у кампањи таква особа не би била секунде минстар. Тражио би оставку или распуштао Владу уколико не желе да га разрјеше’’ – рекаоје Чавић.  

Из Савеза су поручили да данашња конференција министра унутрашњих послова подсјећа на ону од 26. марта  када су изнесене бројне квалификације на рачун Давида Драгичевића које су се касније испоставиле као нетачне. Из Савеза за побједе кажу да је и на данашњој конференцији МУП желио да окарактрише чин, без надлежности тужилаштва.

Из Савеза за побједе поручују да су, како кажу, Лукачеве лажи темпиране неколико дана пред изборе и покушај су трансфера личне одговорности за прикривање убиства Давида Драгичевића на Вукоту Говедарицу. Занимљиво је да је на прес конференцији био најавјлне и директор полиције Дарко Ћулум, који се на крају није појавио пред новинарима.



БН ТВ

Коментари / 57

Оставите коментар
Name

666

02.10.2018 18:01

А Шијан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тим

02.10.2018 18:34

Подрска за Вукоту, који данас пјесице хода по Бањој Луци, не пласи се народа, стане, поприца....Иваниц данас само са возацем додје у Меркатор, хода по Меркатору као сав нормалан свијет, нема пратње, хеликоптера, цуда....стане, поздрави....једноставно људи који зиве са народом, а не ко ова власт мимо народа, лети по ваздуху, избјегава Трг Крајине у сироком луку, имају петоструко обезбједјење, пет прстенова...то не би исфинансирала Свајцарска...

Name

Милутин

02.10.2018 18:37

За овога министра Гебелс је мала маца. А фацу напркоњио као да ће нас све одмах похапсити. Пропао покушај сатанизације Лукачу Сташко дошао пред Берлин.

Name

007

02.10.2018 18:45

Нису били у неким односима јер га "Дрпа" није могао контролисати. Ипак је Ацо како народ казе горска будала и неукротив. Ово са зољом уопсте није искљуцено да је он али разлога мозе бити хиљаду. Било како било опет Министар глуму Бога , прије Тузиластва, Суда износи пресуду . Није ми јасно засто увијек имамо МиниСтар(а) , Чадјо 150 цм, Лукац 162 цм ... хахахахаха Мали мисеви који су јаки и сурови кад је 8000 полицајаца иза ледја. Неце ни васа до зоре .

Name

Ре Тим

02.10.2018 19:40

Па нико их не зна леватино. Могу спартати колико хоце јер таквих дрвосјеца по БЛ има колико хоцес.

Name

ре Тим

02.10.2018 19:49

Како то да си ти био бас на тим мјестима гдје су били Говедарица и Иваниц? Ај сто си срео Вукоту на улици ал гдје надје и Иваница у Меркатору? Јос видје и то да га је у гаразу Меркатора довезао само софер. Уходис људе или умисљас.

Name

Рука Правде

02.10.2018 20:27

Милутине мој није он би Г од Гебелса, али јесте једна корумпирана, покварена будала, полусвијет који је умислио да је неко и несто, покондирена тиква која је своју имовину стекла путем изврсења кривицних дјела, пљацке,изнуде,пријетњи ,премлацивања,корупције па до оних најтезих

Name

Ре

02.10.2018 20:29

Твој лидер не смије ни на Мањацу сам отици, а Вукоту и Иваница мозес сваки дан срести у граду.

Name

Ре ре тим

02.10.2018 20:33

Ко је убио Давида, ко је од Давида покушао направити лопова, дрогераша, самоубицу, шта је то значајно Давид знао. Запамти саучесник у убиству су сви који штоте убицу!

Name

Ре Тим

02.10.2018 20:33

У праву сте све и због тога, али и због јос пуно ствари, али и коментара овог испод сто казе "дрвосјеце" (дрвосјеце су цестити и постени људи) моја породица и ја гласамо за Вукоту и Иваница.

Name

Црни

02.10.2018 18:02

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ТХДБа9рYЕеЕ Бајини цобани туку дјецу у Борику! Не смије се заборавити ни опростити! Данко Станисиц један од бајиних мајмуна који је тукао дјецу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИЛУ ЈЕ ПРОВОДИЛА И ЈЕЛЕНА ЈЕВДЈЕНИЦ

02.10.2018 18:19

А ста је тек радила супруга Драгана Јевдјеница из Целинца нацелника управе полиције РС, такав терор и злостављање је врсила над радницима да је изазвала срцани удар, радила је у Банци на мјесту сефице без дипломе факултета...послије свега је пресла да ради у министатство здравља РС заслугама и прљавим пословима супруга Драгана Јевдјеница нацелнила управе полиције РС. Бојис ли се Бога Јелена Јевдјениц срцани удар се не заборавља???!!! Редовно користи слузбена аута полицијске слузбенике и возаца Драгановог да је возе, из разлога сто не зна возити...то и птице на грани знају... Раднику обезбедјења је знала реци да ПОПУСИ КУРАЦ...зенско такав ријецник да користи...паметном доста... Јел наравно то је супруга којој је муз на високој функцији у Муп РС....

Name

Фебо

02.10.2018 19:19

Је л' то нека Мектићева ?

Name

Маг

02.10.2018 19:45

Јелена је изузетна зена и мајка а супруг је невезано за полицију супер цовијек, олицење професионализма и постења.То сто се нерадници морају прогањати и морају. Ја сам јос гори у својој приватној фирми. А ти сто писес си вјероватно неки јадо на зивотним маргинама. Само напријед Јевденици, не окреците се јер срби не прастају зивотни успјех.

Name

Мисљење

02.10.2018 20:16

Има онај горе који све види и ција је посљедња,увијек се се некако слозим с тим. Никакав маг не треба бранити нељудско бахато понасање. Па цак и ако зели да извуце некакву корист од свега тога.

Name

Профес

02.10.2018 20:30

Драган Јевдјениц је јако зао цовјек као и зена му то вам мозе пуно људи да потврди како су бахати и како се силе...

Name

Реците

02.10.2018 20:35

Чије су руке крваве, ко је убио Давида?

Name

Ре Маг

03.10.2018 21:43

Какав је успјех Драгана Јевдјеница бити сауцесник у убиству Давида Драгицевиц? У тексту који је изасао данас на блогу Слободана Васковица, помиње се Драган Јевдјениц као сауцесник у убиству Давида Драгицевица...ако је то олицење постења Јевдјеница онда ни море није слано... Е Драгане то је момак који је тек поцео зивот ...имао је само 21 годину.

Name

дусанцули

02.10.2018 18:19

Питајте Лукача гдје је Мирко Мајкић који се види на снимку поред њега када се каменују посланици НС РС који бјеже пред руљом испред хотела Босна 97. године а који је у бјекству због проневјере средстава прикупљених за Милану Гајић која се лијечи од лафорине болести?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Био 1997

02.10.2018 18:51

Био пред хотелом на супротној страни. Али друзе мој вецину тих који су тад били у хотелу Миле је купио . Кука на БиХ "као" а у ОСА/ОБА-и све његов кадар , ВСТС,Тузиластво БиХ, Судије "Срби" на Суду БиХ све његови , Електропренос БиХ-Цијановиц ... Бас му теско пада БиХ.

Name

Друг

02.10.2018 18:54

Како да надјем тај снимак има ли на yоутубе ста да укуцам ??? Хвала.

Name

дусанцули

02.10.2018 19:56

Тражим али га не могу наћи. Видио сам га пар пута налетивши случајно на њега и два препознатљива лика за које без сумње могу рећи да се ради о наведеним. Испливаће тај снимак и стојим животом иза тога.

Name

Xyз

02.10.2018 20:33

Био у хотелу.....кад смо излазили он нам псовао српску мајку......фуј!!

Name

Ос

02.10.2018 18:24

Ми стари Бањалучани смо увијек знали ко дила дрогу у граду,а сада то не знамо зато што су главни дилери полицијски инспектори уз сагласност начелника полицијских станица и министра Лукача првог криминалца републике .Тај криминалац је десна рука и човјек од највећег поверања црвеног рудоње.Обично се каже држава има мафију,код нас мафија има државу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

02.10.2018 18:50

Знаци проблем је у томе сто стари бањалуцани висе не дилују него им је то неко преузео, ахааа

Name

Црни за Милоса глупана

02.10.2018 19:04

Јест Милосе, али лијепо цовјек рекао ко је преузео.

Name

Ре

02.10.2018 20:39

Не обраћите пажњу шта Милош пише, то је његов посао, на дневници је.

Name

Мирко

02.10.2018 18:37

А да ја тебе питам министре Лукач: ко је убио Давида Драгицевица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

078

02.10.2018 18:53

Бобана Благојевица, Вукелица ...

Name

Wолф

02.10.2018 19:23

Ко је убио Кенедија ?

Name

Кенедија

02.10.2018 19:48

Мислим да се презивао Освалд,не могу се сјетити имена.Ухапсен,осудјен,онда је и њега неко упуцао.

Name

Wолф

02.10.2018 20:13

Кажу неки да није, ко ће му га знати...

Name

Ре

02.10.2018 20:41

И wолф је на дневници.

Name

Wолф

02.10.2018 21:46

Ја сам плаћен по учинку :)) А душевна храна су ми препуцавања измедју ботова из власти и опозиције када им бацим кост . Ето толико од мене . Срдачан поздрав :*

Name

Јасмина

02.10.2018 18:39

Провидно као целофан, празна прица Лукаца, лук и вода....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

02.10.2018 18:41

Овај Драган Чавић је цар!Ма какав цар краљ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оо

02.10.2018 19:38

лукацје мафијас.

Name

Напријед

02.10.2018 18:57

А Драган Лукач је највећи терориста, да се присјетимо: Уцијенили су или потплатили Карана да направи лажни налаз, а потом су га управо они Лукач и Додик злоупотријебили оптужујући убијеног дјечака да је наркоман, и провалник -лопов који је послије пљачке куће Рађен извршио суицид-бацио се у канализацију, Црквину. Колико Лукачевих лажи само у протеклих шест мјесеци. А све у циљу да сакрије Убиство, значи у најмању руку је саучесник у убиству Давида Драгићевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗХ

02.10.2018 19:17

Колико сам ја сконто све око , дакле Лукач је убио Давида а Мектић и Вукота платили овог Радића да пуца зољом у зграду ? Занимљиво ,хмм .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.10.2018 20:44

Кажу, ко лаже тај краде, ко краде тај убија, слабо ти конташ, поштен човјек не ради напријед наведено.

Name

Ре

02.10.2018 20:58

Ко је пуцао зољом у зграду је ноторна будала, а луцијано каже да је терориста којег ухватише након шест мјесеци тачно пред изборе. Случајност или не!

Name

ЗХ

02.10.2018 22:05

Гледај овако другар, оба ова сценарија су толико смијешна да ми је невјероватно да могу бити оволико медијски попраћени и изазвати оволики бунт у народу. Овај дио око лагања и крађе те не контам ! Па ништа није случајно па ни ово хапшење пред изборе, ово је више показатељ да никада није била прљавија борба за власт од постанка РС.

Name

Паја

02.10.2018 19:41

Па ста ако је из СДС а тај сто је зољу опалио пуцаце и народ из топова јел је гладан.Ста бих ВУКОТА ако је лик пуцао а и СНСД су убили ДАВИДА а Додика боли к..... за тим а УСТАСКА унука казе терористицки цин а ста су сва неразјасњена убиства и покусај убиства новинара.АКО је полиција добра онда имате све доказе о смрти давида а нико се нехапси.ФУЈ БАГРО УСРАНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

02.10.2018 19:42

Па ста ако је из СДС а тај сто је зољу опалио пуцаце и народ из топова јел је гладан.Ста бих ВУКОТА ако је лик пуцао а и СНСД су убили ДАВИДА а Додика боли к..... за тим а УСТАСКА унука казе терористицки цин а ста су сва неразјасњена убиства и покусај убиства новинара.АКО је полиција добра онда имате све доказе о смрти давида а нико се нехапси.ФУЈ БАГРО УСРАНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

А је ли

02.10.2018 19:42

Министар се ставио у улогу тужиоца и судије па износи такве ствари? А то што се ви месецима стављате у улоге тужилаца ка судија па сте већ пресудили ко је убица у случају Драгичевић, то може, је ли? Лицемјери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.10.2018 20:47

Министар је лагао, подметао вријеђао, кога жртву и оца жртве, е то нити смије нити може радити. И поред свега изузетно нехумано.

Name

Ре

02.10.2018 21:03

Сви знамо ко је убица а лучијано не зна? Своје гријехе не можеш пребацити на другога. Сувише те добро познајемо.

Name

мима

02.10.2018 20:22

Лукачу мани се конфернција за штампу није то за тебе,Ајд што лажеш ,ал ружан си, не плаши народ,тужи поново РС мало си за наруженос добио ако се ниси такав родио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

02.10.2018 20:33

Миле Вам је увалио оно што одавно тражите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

03.10.2018 04:50

Увалио је он теби , само још ниси примјетио

Name

Напријед

02.10.2018 20:50

лукачу, када се истински покајеш пред светим јеванђељем, када кажеш ко је убио Давида, онда ћемо покушати да ти вјерујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

03.10.2018 04:59

Нема се због цега кајати.

Name

Фка

03.10.2018 02:51

ПОДРСКА ВУКОТИ ГОВЕДАРИЦИ.НАС БУДУЦИ ПРЕДЈЕДНИК..ЗИВИО

ОДГОВОРИТЕ
Name

зашто бих излазио на изборе

03.10.2018 06:15

Овамо не ваља ни позиција ни опозиција. Човјек нема за кога гласати, нема за чим излазити на изборе. У марту ове године у Бања Луци су била два немила догађаја. Прво је СНСД-ова полиција мучила и убила младог Давида Драгичевића а потом је значајан активиста СДС-а испалио зољу на пословни објекат. О осталим нагомиланим проблемима у држави и региону које су скривиле све политичке странке са странцима да и не говорим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо

03.10.2018 06:30

Опа, иде теска артиљерија. То је увијек био проблем СДС-а, сви хоце да се питају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

03.10.2018 07:47

ЛУКАЧ КРЕНЕ СА ЛАЖИМА А ОНДА СЕ КОД МАРИЋА РАСПЛАМСАВА.КОЛИКО ЉУДИ МОГУ ЛАГАТИ.ХАЛО СВИ МЕШЕТАРИ СУ ПОБЈЕГЛИ У БЕОГРАД И НАМА ПАМЕТУЈУ.ТОЛИКО ЛАЖИ НА ЈЕДНОМ МЈЕСТУ ЈЕ ЧУДО НЕ ВИЂЕНО.МИ У РС ЗНАМО КО СУ ТИ МЕШЕТАРИ, ПЛАЋЕНИЦИ. КОВАЧУ ДОЂИ У РС ДА ВИДИМО КО СИ, ШТА СИ И ЗАШТО СИ ОТИШАО.ГАДЉИВИ СУ.ОДВРАТНИ.НАМА У РС ТРЕБАЈУ ЗАТВОРИ И НЕУРОПСИХИЈАТРИЈЕ А НИЈЕ ДАЛЕКО ОД ТОГА НИ СРБИЈА.ТО ПОКАЗУЈУ СВАКИ ДАН.ЖЕЛИМ ДА ИМАЈУ НЕ МИР КАО ДАВОР У ДУШИ.ТО ШТО ОНИ ПРИЧАЈУ О ДАВОРУ И УБИЈЕНОМ ДАВИДУ КОСИ СЕ СА ЗДРАВИМ РАЗУМОМ.КОЛИКО МОЖЕ ЧОВИЈЕК ДА ИЗ СЕБЕ ИЗБАЦИ ТРУЛЕЖИ МОЈ НАРОДЕ НЕ МОЖЕ ЧОВИЈЕК ДА ВЈЕРУЈЕ.СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор

03.10.2018 08:50

Устаска унука неце водити српски народ

ОДГОВОРИТЕ