СНП "Наши" против Жељке и Додика

СНП "Наши" из Србије позивају грађане Републике Српске да не гласају на изборима за Жељку Цвијановић која је само обична марионета Милорада Додика.

Република Српска 02.10.2018 | 10:55
СНП "Наши" против Жељке и Додика
Они тврде да Милорад Додик преко Жељке Цвијановић покушава да остане суверени владар Републике Српске који се пита за све и који одлучује о свему и господар живота и смрти.

''Избор Жељке Цвијановић био би само продужетак агоније у којој се налазе грађани Републике Српске и корак ка сигурној пропасти. Народ се налази пред економским сломом, институције су корумпиране, посла има само за чланове СНСД-а због чега млади беже из земље, политичка мафија се не процесуира, демократија постоји само на папиру...Зато је Милораду Додику и потребна марионета без икаквог ауторитета која беспоговорно испуњава све његове жеље и хирове'', наводи се у саопштењу СНП ''Наши''.

Како тврде, Жељка Цвијановић неће ријешити нагомилане проблеме грађана Републике Српске већ ће их само гурати под тепих, а све малверзације Милорада Додика покушаће да забашури и сакрије.

''Време је да се Република Српска ослободи политичке мафије која је годинама пљачка и уништава. Реци НЕ Жељки, да би рекао НЕ Додику''!

СНП “Наши” у ранијем саопштењу за јавност позвали су Србе у Републици Српској да не гласају за Милорада Додика лажног патриоту, како су га назвали.

Сматрају да је вријеме да се Срби са обје стране Дрине ослободе од удбашких кадрова који се годинама крију иза патриотизма и родољубља, док у реалности уништавају све чега се дотакну и гледају само лични интерес.

(БН)

Коментари / 44

Оставите коментар
Name

Анти-СНСД

02.10.2018 08:58

Све анкете говоре да се власт мијења на овим изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

02.10.2018 10:19

Нико одмене неби био сретнији да си управу, али теско. Мислим да це Баја и његова секта назалост добити и ове изборе накоји нацин није ни битно али мислим да це узети изборе. Е сад то се пуно боље види са стране(гдје ја зивим) него из Р. Српске, народ је залудзен, мисле да Баја најбоље стити Српске интересе(који реално нису угрозени унутар Р. Српске ниотког) а у ствари невиди да их је довео до колапса. Поједини народ мисли да мозе зивјети од Србовања али грдни се варају, брзо це све доци на наплату. Милету треба јос један мандат да заврси запоцето, а то је да себи обезбједи одступницу и ниста висе, јер Српска је унистена Економски и сваки дан је све гора ситуација. Али стацес није први пут у историји Српског народа да због свог национализма изгуби и оно сто има. Сјетимо се само близе историје била је и Српска Краина па је сад нема, па Косово и то је готово, остсла је сад Р Српска која је унистена изнутра и остала је само шупља љустура. Миле це на крају са својом свитом побјеци а они који остану и преузму власт це морати пристати на разне уступке, да би Српска остала у било каквом облику. И јос несто како немозе те да сконтате да је Миле западни цовјјек, јер да су против њега неби му давали паре(кредите) да га одрзе на власти.

Name

Милан

02.10.2018 10:30

Као дугогодисњи цлан Снсд-еа, после све када сагледам у какво стање су оставили ово друство ( које је постало талац владајуце власти) и који и поред послова које су им додијелили преко партијске књизице ни сада нису задовољни, јер су владајуце структуре направиле раздор измедју другова, породица, друства уопсте, па нас не треба цудити сто и породице које имају добра примања напустају Републике Српске. Јер је атмосфера у друству лоса (људи нису срецни) ЈА и као и моја цијела породица је одлуцила да гласа против тренутне власти, не због себе вец због других јер нема смисла гласати за оне који само теби стварају добро, ако је твом провом комсији лосе...!!! Промјене су потребне, то је свима јасно, а надам се да це и остали мислите и на друге а не само на себе. Поздрав свима који мисле својом главом и онима који се неце продати само ради свог интереса.

Name

Брод

02.10.2018 11:26

И моја породица, а дугогодишњи чланови СНСД-а, одлучила је гласати за промјене, за Говедарицу!!!

Name

ВРС-РВИ реп Реално

02.10.2018 11:28

Друзе потписујем све сто си написао, сваки нормалан цовијек тако размисља, али немогу да вијерујем, да је нас народ толико"глуп" ,да насиједа на његову прицу која је толико прозирна ,и лазна да просијецан градјанин види да је преварант !!! Па само се сијетите малог и великог кредита прије 4 год, каква лаз и обмана, али неби се слозио са једним сто су написао, да це по побиједити, мислим да неце јер има пуно незадовољни у здравству, полицији, пензионера, и јос омаловазава породуцу Драгицевиц која се бори да додје до истине и правде за свога сина , а његова група броји гарантујем преко 400000 цланова, а мозда и висе, јер пуно је људи који немају фб, а ја сам један од њи, и мислим да треба бити казњен , јер РС немозе бити ниција прицатна својина, а поготово дезертера ,и они који нису уцествовали у њеном стварању кад је било нај горе!!!

Name

РТРС

02.10.2018 11:32

Бисерка Зељка Цвијановиц је родјена унука Пеје Марица устаског сатника у НДХ,а дјед Милета Додика је био Хрват са презименом Додиг који се 1946 доселио из Херцеговине у Лијевце поље гдје је промијенио презиме у Додик.То и птице на грани знају!

Name

Ре

02.10.2018 13:40

Наравно да пада не народна и лоповска друзина.

Name

Роки

02.10.2018 15:59

Мјења мјења а никад није ни победила на изборима. Ја сам био у штабу 2006 и толико је било непоштени радњи и довожења старијих особа широм РС са колима СНСД-а да гласају а они рекну за кога итд итд а послије су само усавршавали крађу гласова ангажујући највеће светске лопове из Америке и Русије и све су више крали. Сад имам информацију да ће украсти око 10% гласова.

Name

Двије

03.10.2018 02:24

погани ,Рудоња и ово ми није јасно јел мушко ил женско до Рудоње?

Name

Нон

02.10.2018 08:58

Свој секти социалистима и днс мрш сектаси

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПТПЦ

02.10.2018 09:27

8 Октобра цемо се поново улизивати и Мили и Зељки, до тад моземо пљувати слободно. Зивјела Република Српска

Name

РТРС

02.10.2018 10:36

Зељка Бисерка Цвијановиц родјена је унука Пеје Марица устаског сатника из другог свјетског рата! То и птице на грани знају!

Name

Ре

02.10.2018 10:37

Полако

Name

ТОРРО

02.10.2018 09:00

КОЈА БЛАМАГЕС ОВА БИСЕРКА ЧИЗМИЋ... И НАЈГОРИ ДРОН ИМА ВИШЕ ИНДИВИДУАЛНОСТИ ОД ОВЕ ЈЕДНОКАНАЛНЕ ТЕЛЕДИРИГОВАНЕ ПОСВУДУШЕ. Е КО ЗА ЊУ ГЛАСА СВАКА МУ ЧАСТ НА ИЗБОРУ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

02.10.2018 09:07

СНП "Наши" систематски демолирају Додика. Треба ови наши у РС да се угледају на њих, Додо би давно пао са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ПТПЦ

02.10.2018 09:40

ВИ ЦЕТЕ СЕ УЛИЗИВАТ АЛИ САМО ДРУГОЈ СТРАНИ. УЛИЗИЦА И ДУПЕЛИЗАЦ СЕ НЕ МИЈЕЊА. ВИ НИСТЕ ЉУДИ, ВИ СТЕ ЉУДСКЕ ФИГУРЕ ОД ПЛАСТИКЕ У КОЈИМА НЕМА ДУСЕ. ВАСА ДУСА ЈЕ ВЕЦ НА ПРАГУ ПАКЛА.

Name

Ана

02.10.2018 11:12

Једини пакао у РС је птица Додо

Name

Мк

02.10.2018 09:09

СВЕ ТАЧНО. САМО ХОЋЕ ДА ИМА КОНЦЕ У СВОЈИМ РУКАМА.ВУЦИЦ ПРИЧА О УМЈЕШАНОСТИ СТРАНАЦА ПА ПРОТИВ ОВОГ РУСИТЕЉА Р.СРПСКЕ И ТРЕБА ДА СЕ УМИЈЕСАЈУ СТРАНЦИ .МИ СМО НЕМОЋНИ ПРОТИВ ОВЕ КРИМИНАЛНЕ КОЗАНОСТРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цето4

02.10.2018 09:14

Додо и зељка удри багру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАЊЕ

02.10.2018 11:16

Цето 4, Срам те било. Они што су ударали, ударали су. Њихово вријеме је прошлост.

Name

Дијагноза

02.10.2018 09:15

Па то знају и птице на грани само да народ изађе и ако незна за кога нека пцијепа листић и Они су готови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За сваку власт

02.10.2018 09:29

Свакој наредној власти би требало пријетити да се боји и како ће сваки остати без "моћи", ако не буду рачунали на народ који га изабере! Власт треба бити од значаја, а не од срамоте! Видјећемо како ће бити! Шта ће се радити! Највише ме нервира кад наши политичари који обећавају куле и градове студентима, поготово онима који су ево завршили студије и имају све саме десетке! Па нико није луд, знајте шта нуде, има још људи који су овдје, имали су одличне успехе и вратили се овдје и добили су своју дјечицу! Ти људи раде по прчварницама, подрумима, немају основне услове за рад, оно што су научили вани, конкретно у Београду не могу даље да усавршавају, примењују, дјецу прехрањују једва, имају ли новца да их шаљу на курсеве језика, школе спорта, плеса.. А све док пропадају да би ви успјели преко њихових леђа добити глас за себе! И СЕ..ОМ до радног мјеста, то треба ЈАВНО ОСУДИТИ, ОБА ЧИНИОЦА! ДОСТА ЈЕ ШАМАРАЊА, ЈАВНО ОСУДИТИ ШАМАРАЊЕ НА РАДНОМ МЈЕСТУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи

02.10.2018 09:35

Људи вјерујте да најмање нараод мозе ста уцинити...они имају своје нацине добијања избора..фалсификоваце онолико листица колико им треба..сви владајуци кретени..додик цовиц бакир..бакир је просле изборе прије затварања гласацких мјеста јавно изјавио да це побједити са око 250000 гласова...паметном доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

02.10.2018 09:54

Неће ако сви изађу на изборе.Неће ако сви гласају а не да бацају листиће.Власти све одговара осим да сви масовно гласају.И зато изађи и гласај по савјести,гласај како хоћеш али гласај и не дај свој листић никоме. Милиони људи у свијету борило се,гинуло за право гласа а овдје народ продаје себе и будућност дјеце за упишаних 20 марака,за упаљач и оловку,за лажно обећање. У памет се народе већ једном.

Name

Ре

02.10.2018 10:15

Ево овог цудака са 'паметном доста' бас смо се питали гдје си.ццццц

Name

За ре

02.10.2018 11:12

Изгледа да си ти медју оним глупим..назалост

Name

ре Људи

02.10.2018 15:47

Претпоставка је да око 3% људи тек кад додје на бирацко мјесто одлуци за кога це да гласа. То су људи цистог образа и који никоме ниста не дугују. Било би добро ако би сваки од њих улазеци у простор за гласање, мислим на оне параване од картона, сјетио се овогодисње велике седмице Васкрсњег поста, у којој је на велики Цетвртак муцки убијено дијете у својој 21 години, а носи име првог у 33 кољена господа насег Исуса Христа. Да помисли бар на тренутак на патњу тог дјетета и на вјецну патњу његових родитеља, па нек на тренутак поразговара сам са собом да ли мозе да опрости Давидове муке овој власти, цији су високи дузносници сва је прилика дебело умијесани у овај злоцин? Даље, сви они у тих 3% гласаца којима је неки близи и даљи сродник страдао у 2. св. рату од устаске руке, такодје нек ставе прст на цело и не срљају са одлуком на гласању, како неби на своје потомке навукли не дао бог какво проклетство.

Name

Освит

02.10.2018 09:38

Ваљда је једина опција да СНСД изгуби власт била да се за Предсједника РСа кандидује Зељка Цвијановиц.Послије њеног монолога на Скупстини РСа у нормалним партијама би је повукли са мјеста премијера али зеља госп. Додика да се окрузи искљуциво послусницима и климоглавцима који аплаудирају и на понасања недостојних иоле васпитаног цовјека резултирала је кандидатуром која је поцетак краја СНСДа.Да Бастинац види сто је постао СНСД окретао би се у гробу. Постали сте на слику и прилику оних који су вас прогањали по Палама са поцетака васих каријера.Због негативне селекције коју сте уцинили у друству нецемо се дуго опоравити.Нека нам је драги Бог на помоци, ови политицари и не разумију какво су зло направили и праве сопственом Народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма дајте истину

02.10.2018 09:38

Ако Додик сједне у предсједниство, Срби се надају да це сјебати БиХ. Каква илузија! Па он пензији заради бранеци Србе од Бакира без испаљеног метка. Па ми опстајемо на основ новца из Сарајева. Оно ПДВ_а и акциза сто у будзет напуне градјани РС_а мозда би покрило кредите ММФ_а. Нема народа, нема посла. Мафија влада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЈЛА

02.10.2018 09:41

НИ У КОМ СЛУЦАЈУ ГЛАСАТ ЗА ЊИХ ДВОЈЕ ОНИ СУ ФАМИЛИЈА ХРВАТА И УСТАСЕ ЊИХОВЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посавина

02.10.2018 12:14

Браво Лејла, ни у лудилу неби гласала за њих двоје.

Name

Остоја

02.10.2018 09:44

Наса опозиција је много умртвљена и пасивна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

02.10.2018 09:45

НЕ Желка, НЕ Додик, лопови и криминалци, лажни патриоти и родољуби, мафија и убице! Смакнимо их с грбаче овог напаћеног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.10.2018 10:09

Глас добија онај ко буде хапсио криминалце и мафијаше Станковиће, Шкрбиће, Шпириће и ине кумове, рођаке и комшије огрезле у криминалу и недодирљиве за закон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врховни Командант са Сјеверне трибине

02.10.2018 10:13

Браво за СНП Наси. Праве патриоте и родољуби. Треба и Србија да их послуса па да и Вуцица народ посаље тамо гдје му је и мјесто. Издајници обојица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коп

02.10.2018 10:44

Додик никад није посјетио Косово,где Србски народ највише страда,а стално Лазе да му је РС на првом мјесту,и Срби,исто као Тито сто није никад Јасеновац посјетио, ето доказа да је Додиг према Србима,као Тито,плус обојица имају Хрватске коријене,никада Додиг не прица о исељавању омладине из РС,јер планира да оцисти са Цовицем,РС од Срба,исељавањем које је узело велике размјере,аутопутеви остају насим парама урадјени,а ми по белом свету,опаметити се Срби,не иде висе

Name

Мурија

02.10.2018 10:36

хттпс://yоуту.бе/0Фм_гвКт318

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

02.10.2018 11:08

Ово двоје као у филму заљубљени пар

Name

Драга

02.10.2018 11:29

Понесите ваше оловке од куће, манипулишу и са оловкама, имају оловке које се могу избрисати, онда ставе кртић за гога они хоће.Опрезно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Горана

02.10.2018 12:49

Немој да дираш Шкрбица, њега да није хирургија би још била она штала. Овако нека га.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знаш ли?

02.10.2018 14:19

Да је свету дужност погазио, хуманост попљувао! Знаш ли чијем дјетету је искључио апарате, погасио их без сагласности родитеља! Само да се не чује шта је и ко је био у ауту које је ударило младог Николу! Ти браниш такав чин, такво зло??? То је чиста грехота што су урадили, ЗЛО. Ако некога случајно повриједиш, онда треба да му помогнеш да се спаси, тако раде велики људи, људи са чистим срцем. А људи попут ових који су га ударили, они су га немоћно свјесно докрајчили. То је ЗЛО. Тако су појединци мислили са Давидом, да ће се извући! ИСТИНА И ПРАВДА НЕКА ПОБИЈЕДИ ❤️

Name

Да

02.10.2018 13:44

Бесе љуба,бесе љето...!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омер

02.10.2018 14:57

Миле готов си ! Напред Наши !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анти снсд

02.10.2018 20:48

И вријеме је за промјене! Доста нам висе ових лопова л лазова!

ОДГОВОРИТЕ