Нешић: Будите дио историјске побједе

Ненад Нешић, високи функционер ДНС и кандидат ове партије за посланика у Парламентарној скупштини БиХ, у изјави за Инсајдер каже да се у протекла 24 дана кампање показало да је ДНС странка најближа народу и да 7. октобра тражи подршку народа за снажан економски развој Српске.

Република Српска 01.10.2018 | 12:06
Нешић: Будите дио историјске побједе
- Бирачи, будите дио историјске побједе ДНС-а! Запитајте се шта желите за своју дјецу или родитеље, за своју земљу. Е, то је оно што вам нуди ДНС. Нудимо вам најјачи економски програм, најјаче кадрове и нову енергију за развој Српске. А указано повјерење ћемо оправдати пројектима које ћемо реализовати у новом инвестиционом циклусу - каже Нешић и додаје:

- Никад нисмо издали српске националне интересе, па нећемо ни сада! Јер је ДНС једина партија у Српској која никада није гласала ни за какве преносе надлежности. Ја ћу у Парламенту БиХ бити жесток борац, борац за српске националне интересе и просперитет свих нас.

Наша листа у источном дијелу Републике Српске и за Парламент БиХ и за Народну скупштину РС је најбоља. Зато вам поручујем, изборе одлучују они који гласају! Изађите на изборе и одлучите о својој будућности! Будите дио побједничког тима ДНС!

Извор: Инсајдер.ин