Nešić: Budite dio istorijske pobjede

Nenad Nešić, visoki funkcioner DNS i kandidat ove partije za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH, u izjavi za Insajder kaže da se u protekla 24 dana kampanje pokazalo da je DNS stranka najbliža narodu i da 7. oktobra traži podršku naroda za snažan ekonomski razvoj Srpske.

Republika Srpska 01.10.2018 | 12:06
Nešić: Budite dio istorijske pobjede
- Birači, budite dio istorijske pobjede DNS-a! Zapitajte se šta želite za svoju djecu ili roditelje, za svoju zemlju. E, to je ono što vam nudi DNS. Nudimo vam najjači ekonomski program, najjače kadrove i novu energiju za razvoj Srpske. A ukazano povjerenje ćemo opravdati projektima koje ćemo realizovati u novom investicionom ciklusu - kaže Nešić i dodaje:

- Nikad nismo izdali srpske nacionalne interese, pa nećemo ni sada! Jer je DNS jedina partija u Srpskoj koja nikada nije glasala ni za kakve prenose nadležnosti. Ja ću u Parlamentu BiH biti žestok borac, borac za srpske nacionalne interese i prosperitet svih nas.

Naša lista u istočnom dijelu Republike Srpske i za Parlament BiH i za Narodnu skupštinu RS je najbolja. Zato vam poručujem, izbore odlučuju oni koji glasaju! Izađite na izbore i odlučite o svojoj budućnosti! Budite dio pobjedničkog tima DNS!

Izvor: Insajder.in