Каран тврди: Нисам направио грешку

Подношење извјештаја против мене је резултат елементарног незнања оног који је то поднио, јер ништа нисам погријешио, рекао је за Српскаинфо патолог Жељко Каран против кога је Министарство унутрашњих послова Републике Српске поднијело извјештај Окружном тужилаштву Бањалука, сумњичећи га за злоупотребе службеног положаја и несавјестан рад у служби.

Република Српска 28.09.2018 | 13:13
Каран тврди: Нисам направио грешку
Извјештај против њега поднесен је због токсиколошког налаза који је урадио приликом обдукције тијела убијеног Давида Драгичевића. Према његовим налазима, Давид је био под утицајима наркотика и алкохола у вријеме смрти.

Каран је за Српскаинфо рекао је да за пријаву сазнао из медија и да га нико није обавијестио о томе.

– Претпостављам да ће ме из тужилаштва звати да дам изјаву, па ћемо послије тога видјети шта ће бити. Можда организујем и прес конференцију, па се огласим о  свему – рекао је Каран.

Он је додао да се не осјећа кривим. 

– Ни говора нема да сам крив. То је потпуна глупост и стојим иза свега што сам урадио. Подношење извјештаја против мене је плод елементарног незнања – истакао је Каран.

У Републичком тужилаштву рекли су нам да су они узели овај предмет и да га је преузело Посебно одјељење за сузбијање корупције, организованог и натјежих облика привредног криминала.

– Због великог интересовања јавности, овај предмет ће у наредном периоду бити приоритет Тужилаштва – рекла је портпарол Тужилаштва Драгица Тојагић.

Иако је извјештај поднесен још прошле седмице, занимљиво је да у МУП Републике Српске ћуте и не оглашавају се око тога.

(БН/Српскаинфо)

Коментари / 72

Оставите коментар
Name

Винко

28.09.2018 11:18

Ајд Каране на лажи, сад ћете окривљивати једни друге ? Не знаш шта ти се дешава у заводу ? Сви те знају ! Које оправдање имаш сто годинама немаш дозволу за рад ? Које оправдање имаш за Мирјану Трбојевић ? За узимање мита сто си признао ? За намјештање конкурса ? За друге сумњиве случајеве ! Марс у затвор дјубре манипулаторско ! Сто ниси изашао онда и рекао : људи моји момак је убијен раде ми иза ледја ! Сто ? Зато сто ти све радиш сам и све то олако фалсификујес и лажеш ! ОН ТРЕБА ДА БУДЕ ПРИВЕДЕН И ОСТАЛИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

28.09.2018 11:31

Није радио ништа сам, заједно су радили, само је питање ко је боље своје лажи наплатио. Каран је само једна карика у ланцу. Да није групе "Правда за Давида", и оних који је душом и срцем подржавају, Давидова смрт би већ била заташкана.

Name

Мазање очију

28.09.2018 11:52

Нормално да постоји његова одговорност ,за коју треба да сноси кривичну одговорност али ко је њега уопште убацио у те истражне радње, па није он водио истрагу , ови из МУП-а окривљују само пијуне, док се не крена од капиталаца нема ништа од истраге , само мазање очију

Name

Маја Лисиц

28.09.2018 13:16

Једи говна карану

Name

ЦЦ

28.09.2018 13:44

Битанго, ниси крив? Ко ти је наредио да морас бити на пресу, тај треба послије тебе и у цорку! Цитамо те Каране, твоја прес конференциха коју најављујес је у ствари пријетња!?

Name

Мачак

28.09.2018 19:03

Па цвика гузици лажовина све треба похватат и запЛит

Name

Скептик

28.09.2018 11:18

Е онда проговори, Каране! Ко ти је рекао да кажеш да је Давид ова смрт наступила у 4 ујутру? Кажи име и покај се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2018 13:12

И погледај ти то..да није оца и масовне групе која храбо данима тази истину до сад би га сви заборавили и мислили да је лопов криминалац и да се сам утопио. Какав је ово узас Бозе сацувај.

Name

ЖИКА Ж

28.09.2018 11:19

Стиди се седе браде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

28.09.2018 11:20

Злоцинци праве слику као да несто раде .

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

28.09.2018 11:21

ГДЈЕ СУ ОСТАЛИ СА ФАМОЗНЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ ОД 26 МАРТА ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2018 11:42

Куд који мили моји.

Name

Тако је

28.09.2018 11:49

Тако је! И шта је са оним ко те наговорио да изађеш на блатећу конференцију??? Шта је с њим, с оним који те ту потурио да учиниш све да би доказали задесну смрт?!!!

Name

млади

28.09.2018 11:22

Осијећао се или не крив си што ниси радио професионално по кодексу рада медицинског особља а не по налогу Додика и сличних. Крив си и тачка. Нећеш, ако има Бога, више никога уплакати и ожалостити својим стручним налазом. ДО ПОБЈЕДЕ ДА ОДУ НЕСПОСОБНИ И ПОДОБНИ. За Младена и Вукоту!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Споменка

28.09.2018 11:32

А ста би друго гњида могла реци. Није ти ово прва обдукција направљена по вољи власти. Знамо те сви, стиди се олосу један. Како си могао превртати мртво дујете, да неписем сјеци и писати лази. Казес лаксе повреде ма лазе стари, хуљо, људско бице у кози хијене

Name

Wолф

28.09.2018 11:23

Овај човјек има најмању или чак никакву кривицу ,будите сигурни у то ! Скреће се пажња са конкретних питања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.09.2018 13:38

По цему ти то закљуци,Каран је дугогодисњи сарадник тог дјела МУПа који мисли да су Бога ухватили за муда и да им нико ниста не мозе.И он исто мисли !

Name

Ре

28.09.2018 13:54

Ма ста прицас ти? Токсиколоски налаз, обдукциони налаз, прес конференција на којој није пракса да присуствује патолог.То је кратким цртама.Халооо, о цему ти то појасни ми мајке ти? Па он зна како је смрт наступила, да је цовјек то се не лазе ни под пријетњом смрцу, камоли за неке паре!

Name

Wолф

28.09.2018 15:01

До сада је од све те фамозне драме око Карана ,демантован једино резултат скрининг теста на наркотике ,који су ови из полиције приказали у јавност као реалне показатеље и приказали момка као наркомана и сада да би се извукли они га као туже.Умјесто да лове она НН лица они Карана ухвате.

Name

Ре

28.09.2018 16:53

Сви су они криви, поготово ови са преса. Засто су сви упорно понављали да је греска прес конференција?...Зато сто је управо она створила групу Правда за Давида и уцесници нас послали на трг а ту је и Каран.Нису се надали да це сами себи ускоцити у стомак.

Name

Wолф

28.09.2018 18:27

Не знам ја ко је крив а ко није ,само видим да су се неки већ обрадовали а нисам баш сигуран у епилог овога.

Name

Ре

28.09.2018 19:26

Не знам мозе ли се то назвати радовање? Сто се тице даљих десавања мислим да су кривци поцели ратовати измедју себе па се надам ријесењу убиства. Паника је велика, прислускују телефоне вецине нас, то је сигурно.Мени цијели дан лоса веза, јуце исто, никад ми се то није десило.

Name

Дивна

30.09.2018 12:35

Радовање;о цему ти то,цитав свијет зели да се додје до правде И истине; то је само сатисфакција праведним људима да злоцинци иду иза ресетака тамо гдје им је и мјесто да се теби који се ,,радујес” не деси исто са твојим дететом.

Name

Ре Каран: Не осјећам се кривим!

28.09.2018 11:23

АКО ЈЕ ТАКО ШТО НЕ ТУЖИШ ОНЕ КОЈИ СУ ТИ НАРЕДИЛИ "ПРЉАВУ РАБОТУ" ОКО УБИСТВА ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА: САДА ИМАЈ ОНУ МУШКУ СТВАР ПА прозови све који су те увукли у прљаву; гнусну и нада све криминалну радњУ , ко ти нареди да се понашаш како је све објелоДањено?????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

маре

28.09.2018 11:25

Стиди се својих лажи.Има ли овај чудак своју дјецу,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др 11

28.09.2018 11:32

Управо тако подносење пријаве против карана је плод не знања И зеље да се дотицни ослободи а јавности да се представи као да се несто ради на слуцају. Кљуцна ствар је сто је подигнута пријава против фалцификовања токсиколоских налаза а не пријава о лазирању обдукције И униставању доказа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДР 11,

28.09.2018 17:59

А шта је, мој докторе, кад се незнање напише као "не знање"

Name

ја

28.09.2018 18:56

имао је сина из првог брака који је погинуо у Сирији,,,а сад незнам јел има јос дијеце,,,Јако изгубљен и испрепадан цовијек,,јако поткупљен,,,примао је мито од 10000 марака и ухвацен у томе,,зато нема лиценцу за "месарење"..

Name

Ооооооо

28.09.2018 11:34

Пјевај Каране ПРОПЈЕВАЈ КОТЕ ЈЕ ТЈЕРАО И ВРСИО ПРИТИСАК ДА ОДРЕДИС ВРЕМЕ СРТИ..И СВЕ ЛАЗИ ГУКНИИ СПЕРИ СА СЕБЕ ПОД ЦИО СИ САПОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

каране ниси схватио ријеч СЛОБОДА НАРОДМЕ ВОЉЕ

28.09.2018 11:42

“Слободни сте”, свечано је, прсећи се, узвикнуо Спартакус ослободивши гладијаторе патрицијске тортуре. Оно што им није рекао јесте да ће, умјесто прилике да досегну бесмртност и славу богова, морати да умру у анонимности као обични радници. Слободни сте ако вам је савјест чиста, мислио је Гоетхе, творац идеје нације, а да ли смо ми у РС били слободни за ових протеклих десет година: “Смрт фашизму, слобода народу”, узвикивало се на бојишницама у тренутку када су једни “изми” поражени од других “изама”. КомунИЗАМ, социјалИЗАМ, капиталИЗАМ, либералИРАМ... сваки је измислио свој голи оток на коме су се ослободиоци лијечили од превелике слободе.А ја би за РС написао: “Твоја слобода сеже до моје слободе”,.. Како дефинисати слободу у РС? Улар коме тежимо приликом рушења ропства? Мит? ДефиниСАТИ слободу значи загазити у сиву зону гдје не вриједи ниједна позната математичка операција, друштвено–социолошка теорија, психијатријско–психолошка дијагноза. Када нам понестане “логоса” да опишемо одређене феномене, онда морамо користити “мyтхос”, те причати причу. Слободу ћу покушати објаснити кроз један алегоријски призор, тачније кроз сиже једног романа: Некада давно… постојало је краљевство којим је владао савршен краљ. Његово владавина је била чувена цијелом свијету: ријеч “рат” у његовом језику није ни постојала, искоријенио је сиромаштво и глад, развио је најнапреднију култури и науку, долазило је из његове земље, његови научници били су на корак до тога да открију бесмртност… О хуманости, доброти, мудрости и љепоти, да и не говоримо… Свакодневно су га мазали златом како би имао и изглед достојан Бога. Народ је повјеровао у илузију и прогласио га Богом. Сваки мјесец, у његову част, одигравале су се свечаности. Он је сједио високо на пријестољу до којег је водило стотину степеница и одатле посматрао свој народ. Посежући за вином, савршеност му је заказала. Оборио је чашу на очиглед цијелог краљевства, а она се скотрљала низ степенице, те на свакој степеници одзвонила: “Преврнути чашу!!– Није достојно Бога!” Када су грађани схватили да су преварени, краља су растргали на комаде голим рукама. Потом је краљевство нестало. Дакле, гдје се у наведеном алегоризму манифестира слобода? – У избору. Слобода је у чињеници да у свакој прилици у којој се нађемо можемо да вјерујемо у сопствену истину/илузију и да на основу ње изградимо сопствени микрокосмос, или да, попут Андерсеновог лика, узвикнемо: “Цар је го!” и покушамо срушити макрокосмос. ЗАТО СИ ТИ СРУШЕН А НАДАМ СЕ И СВИ ОКО ТЕБЕ КОЈИ УРАДИШЕ СВЕ ПРОТИВ "НАРОДНЕ СЛОБОДНЕ ВОЉЕ"

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СЛОБОДА НАРОДНЕ ВОЉЕ

28.09.2018 12:12

ФАНТАСТИЧАН ТЕКСТ АЛИ ДА ГА ПРОЧИТАЈУ НАРУЧИОЦИ И УБИЦЕ. ДОДАЈЕМ ЗА ДОДИКОВОГ КАРАНА И СЛЕДЕЋЕ: Народ РС испашта због политичких кукавица -'Како је могуће да политичари мрзе властиту Домовину ? Како је могуће да су нас толики политичари до сада готово сви издали? Питам се што њихове маме и тате раде? Што су они с њима радили кући? Што је тој дјеци у главама? Што су радили учитељи с њима? Одакле њима та мржња према властитој земљи? Одакле им та бескрупулозност? Зар БАЈА И БИСА ЗНАЈУ ШТА ЈЕ СРАМ. БИСА И БАЈА НЕ ЗНАЈУ СЛЕДЕЋЕ: 'Свако има право на слободу мишљења и изражавања, што обухвата и право да не буде узнемираван, прогањан, застрашиван И убијан због свог мишљења, као и право да тражи, прима и шири обавијести и идеје било којим средствима и без обзира на границе' До смрти се бори за истину и Господ ће се борити за такве – А ТО ЈЕ САВ НАРОД КОЈИ ПОДРЖАВА ДАВИДОВ ТРГ.

Name

Ре

28.09.2018 13:39

Свака вам цаст за текст !

Name

Ре:

28.09.2018 13:44

Слобода је и слобода мисљења и слобода избора...али Додик у Гацку запријети да људи мисле и бирају...

Name

бл

28.09.2018 11:44

И треба да сазовес прес конференцију све признас ко ти је наредио и онда да ти се суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ткир

28.09.2018 11:52

ЈЕСИ.ЈЕСИ.ЈЕСИ.ЈЕСИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бббб

28.09.2018 12:07

Да ли иком пада напамет да се огласи љекарска комора па да му одузму лиценцу, питам се колико је обдукционих налаза лажирао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјеруј

28.09.2018 12:15

Кукавице су то! Изњедриће кад све прође и глумити...

Name

Ре бббб

28.09.2018 12:33

Шта ће му одузети кад и нема лиценцу!

Name

Шта је лиценца ????

28.09.2018 22:32

Каран је доктор наука из области судске медицине и он нема везе са докторском комором.Он је стални судски вјештак коме лиценцу као и свим судским вјештацима даје министарство правде,а не докторска комора...Само да се зна и да појединци који немају елементарног знања из ове области не лупају глупости...

Name

Немања

28.09.2018 12:07

Само сада док пљујете Каран, знајте да је за вријеме рата и послије он и проф. Станковиц из Београда урадили на хиљаде обдукција насих погинулих бораца, и посебно на Озрену насих младица који су заробљени од стране мудзахедина. Ако је погресијо за ово нека сноси одговорност, а оцито се види да је досло до пропуста и то треба утврдити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.09.2018 12:21

Погреши(ј)о је погреши(ј)о

Name

Ре Немања

28.09.2018 13:27

Највеће патриоте и најпоштенији борци су погинули, многи су рањени, а преостали демобилисани су потцијењени, погажени и до црне земље понижени.. Пошто су сад вецина у средњој и старијој доби, не могу се запослити, јер приватници примају младе, који могу "теглити и гулити", .. Какве сад има везе што је Каран радио посао са Станковићем, треба ли му се клањати, пуштати да ради "свашта", а овамо још бројни погинули и РВИ немају ни смјештај, ни елементарне услове за живот. Овај је бар ситуиран, а ствараоци РС-е се кажњавају, омаловажавају и деградирају од дезертера и разних ратних профитера.. Каран је добро ситуиран, има и везе, није он баш тако сам, а бивши борци су пуштени годинама низ воду, низ муљ, док им републичка Борачка шути и лешкари, уљуљана у "плодове СВОГА рада".

Name

Ре Немања

28.09.2018 13:45

За твоју информацију , лицно сам била присутна на идентификацији лесева, послије рата , коју је обављао Каран и једино сто могу реци да ми се јос тад згадио ! Његов рад је далеко од професионалног и струцног !

Name

Ре Немања

28.09.2018 14:15

Питајте Дарка Трифуновића шта ти патолози који су радили са њим мисле о Карану. Ништа добро!

Name

Ре Немања

28.09.2018 14:31

Гдје год је увазени професор Станковиц радио супер вјестацења на Каранов налаз ту се Каран на судјењима није појављивао. Судије су узалуд цекале Карана док једном професор није рекао: судија не цекајте ви Карана, гдје ја додјем ту Каран не смије да се појави. Поред тога, има "лосу навику" да написе налаз, а да и не прегледа лес. Тако да није тацно, Немања, то сто ти писес. Каран је веома поврсан патолог и лабилна лицност.

Name

Ре Ре Немања

28.09.2018 15:08

А гдје си до сад кад ти се његов рад смуцио? Засто сте сви цутали годинама који сте знали ста се ради? Да се ово не деси са Давидом неби знали ни ко је Каран!

Name

Ре Ре Ре Немања

28.09.2018 15:58

Са Карановим радом немам дотицаја, па ми се с те стране није успио смуцити. Није Каран једини проблем у насем друству. Јеси ли ти реаговао/ла на трулез у систему и покусао/ла несто промијенити?

Name

Јока

28.09.2018 12:12

Овај идиот не смије проговорити Убице и њега и његови фамилију мафија на целу са Председником

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

28.09.2018 12:24

У хапс у хапс тебе и оне ко је убио трта трта сада

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

28.09.2018 12:30

Све наммјестено, Они га нападају, он се брани и слуцај се развлаци док не падне у заборав. Мафија има свој систем

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТД

28.09.2018 12:59

Нећу улазити у причу да ли је Каран крив или није али ми је нешто засметало у самом овом писању а ради се о наводима да апарати нису имали цертификат. Питам се ко је дозволио да се ти апарати нађу у Заводу за патологију и ко их је увезао. Ти апарати нису могли бити увежени без дозволе Агенције за лијекове. Агенција за лијекове издаје потврду о регистрацији за медицинске апарате а претходно уз гомилу папира за регистрацију треба и цертификат. Толико о цертификату. Нећу улазити у то да ли апарат има могућности одређивања параметара који се спомињу. Али ми и ово личи на једну подвалу. Није битно да ли је Давид био пијан или дрогиран него је битно ко га је и зашто убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ТД

28.09.2018 13:48

Незнам цему се цудис !? Па ми зивимо у земљи цуда ! Ста код нас функционисе како треба ?

Name

РЕ ТД

28.09.2018 13:53

Не бих да браним Карана, као неко ко у систему здравства проведох несто висе од 30 година, а после свих ових десавања искрено се кајем сто нисам рецимо аутоелектрицар или било који други занатлија него сам изабрао занимање у којем ми је хљеб који зарадјујем ''крваво зарадјен'' Поодавно се прица да је у свом министровању Скрбиц свега и сваста набављао и сто треба и не треба, па је лако могуце да је самовољно опремао и слузбу за патохистологију. Ако сам добро информисан мислим да никад није оспособљен, то јест одсколован токсиколог који би као такав радио на тим апаратима, ако гријесим нека ми цитаоци опросте. Ако сам у праву, онда је питање да ли је др. Каран самовољно урадио несто сто незна, или му је то неко нередио, или га замолио? Правда за Давида!

Name

Ре Ре ТД

28.09.2018 19:36

Наредио? Замолио? Хајде онда да те замолим да неком оперисес срце. Ста мислис о томе?

Name

Архандјело

28.09.2018 13:05

Карану није лијепо слузити се лазима Карану јеси ли нервозан? Правда је цудо Понекад спора,али сто се дузе на њу цека зна бити немилосрдна. Правда за убијено дијете Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

28.09.2018 13:51

Па нико И не говори да си то слуцајно урадио Каране Ти си то намјерно урадио сто си урадио Ствар је у томе сто сте мислили да це то проци без буке Али овај пут сте се прерацунали И хвала богу кад је тако да се оцисти сљам Залосно само сто смрт невиних треба да доведе до овог сто се десава сада Правда за давида.

Name

правда

28.09.2018 13:31

У сваком случају робија за тебе и то не година или две него десет. Такав момструм и лажов без гриже савјести треба да робија дуго како би био опомена другим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Правда

28.09.2018 22:49

Ти очигледно не разумијеш о чему се овдје ради..какве везе има да ли апарат има цертификат или не...Каран све што ради искључиво ради по наредби поступајућег тужиоца или налогу Мупа,тако је и у овом случају радио.Овдје се свјесно жртвује један Каран да се не би говорило о суштини,а то је убиство..извршиоци и налогодавци.Каран је невино жртвено јагње.

Name

Канада

28.09.2018 14:08

Ма, није направио греску, само је лазирао не само токсиолоске налазе него И обдукционе. И ниста висе а ниста ни мање. Само то. По цијем наредјењу Каране И за које паре ? Засто нису подигли оптузницу за лазирање обдукционог налаза ? Ова оптузница за токсиолоске налазе је фарса пред изборе. Мафија !

ОДГОВОРИТЕ
Name

суца

28.09.2018 14:29

Од самог поцетка нисам ти вјеровала.Крив си,а криви су и они који су те ангазирали,а немас лиценцу и знају због цега Управо су те намјерно ангазирали ,јер си ти "сзруцињак " з лазирање доказа.Дио си банде.Сад се цупај,ако све то није фарса.Откриј лопове и бицес мање казњен.Вријеме је да се сазна истина.Ста би ти радио да се теби то деси ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

28.09.2018 14:36

И ниси направио греску.Урадио си само оно сто су захтијевали од тебе.УНИСТАВАО СИ ОЦИГЛЕДНЕ ДОКАЗЕ ДОБРО СМИСЉЕНОГ И ИЗВЕДЕНОГ МУЦЕЊА.Сад су те пустили низ воду.Вјерујем да си уцијењен да не говорис за кога и ста та но си урадио.Вјерујем да цес цутати ко пасце јер то и јеси. КАКО СПАВАС НОЦУ???? Посезес ли за таблетама том огавном саком??????Бојис ли се Бозије казне??? Имас ли савјести?????Да ли сматрас да цес вјецно моци да се кријес иза мадки лази?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

28.09.2018 14:36

И ниси направио греску.Урадио си само оно сто су захтијевали од тебе.УНИСТАВАО СИ ОЦИГЛЕДНЕ ДОКАЗЕ ДОБРО СМИСЉЕНОГ И ИЗВЕДЕНОГ МУЦЕЊА.Сад су те пустили низ воду.Вјерујем да си уцијењен да не говорис за кога и ста та но си урадио.Вјерујем да цес цутати ко пасце јер то и јеси. КАКО СПАВАС НОЦУ???? Посезес ли за таблетама том огавном саком??????Бојис ли се Бозије казне??? Имас ли савјести?????Да ли сматрас да цес вјецно моци да се кријес иза мадки лази?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б. Л.

28.09.2018 14:44

ПРАВДА ЗА ДАВИДА, СВУ НАШУ ДЈЕЦУ И НОРМАЛНЕ ЉУДЕ! ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

28.09.2018 15:18

Њима је битно да је Ален Кукић у притвору. Особа која је информатички образована Електроинжињер којег је РАЂАН искористио за своје прљаве послове у сарадњи са инспекторима који су асистирали код прегледа снимака. Они сви на слободи а он у притвору да неби утјецао на свједоке. апсурд до апсурда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

28.09.2018 16:52

Ово је стварно апсурд!

Name

Мода ИВ

28.09.2018 15:50

Каране, знамо се добро, доста тога радили смо заједно и много знам о твом послу којег си некад радио добро а некад и веома лосе примајуци успут и понесто мита. Али ово сада сто си урадио крајње лосе и крајње непостено, мозес на један једини нацин опостенити, мозда и до 80% успјеха, а то је да на тој прес конференцији отворено казес да си обдукциони налаз написао под теском пријетњом лица по имену и презимену, а уколико није била у питању отворена пријетња него мито, цак би се и то мито у неку руку могло узети као пријетња будуци да је у питању мафија ције је мито скоро равно пријетњи. цовјеце, стисни м*да и конацно реци истину, јер ако будес покусавао да свој налаз оправдас као са струцне стране, нецес успјети јер је то немогуце, само цес се висе заплести кео пиле у куцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобра

28.09.2018 16:23

Ста цекас карану пустај говна низводу као сто те самог додо пустијо па тоните сви злоцинци и убице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О Каране , Каране ...

28.09.2018 16:48

Вец си окаран , каране , каране ста ти оно реце , када су те питали , да ли се ради о задесној смрти , ста ти оно промрмља себи у браду , а и тај термин задесна , сте намјерно убацили , јер се тај појам ријетко , или готово никада нигдје не спомиње , али ви сте га убацили како би збунили народ , а твоји налогодавци знају да има пуно полуписменог , али и неписменог становниства . каране , каране ста ти оно вадис ,или цупас као неке буве из руке , па побогу одмах си тада био проваљен и видјело се да лазес све сто си изговорио . Нема друге , каране , него онако лијепо као сто си изасао на ту фамозну конфенцију , сада поново , али искрено реци под цијим си притиском лагао и ко ти је платио да лазес , мада вецина оних који размисљају својом главом знају о коме се ради , али реци то због себе да и они који не размисљају својом главом , нека цују у каквом то друству зиве !

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНОНИМУС

28.09.2018 20:47

Шта би изјавио и изнио на Пресс конференцији да је твоје дијете било умјесто Давида? Е мој канаринчићу срамото једна подкупљива и биједна. Треба да те је срамота те сиједе браде и година. А да,тебе не може бити срамота јер образа немаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана Бркиц

28.09.2018 21:00

Овај не зна ста прича! Ни име није достојан да му изговорим!✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каран

29.09.2018 20:29

Халооооооо Каранов посао је испитати леш: Прво треба испитати ко је наручио и ко је убио Давида па тек онда на ред долази "цијењени" патолог.Такав би требао бити редослијед хапшења.Правда за Давида и сву невину дјецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

линда

30.09.2018 11:59

Тацно ниси погресио !То си урадио како би спасио хулигане . вољела би знати иматели ви дјецу . т и си само један хулиган

ОДГОВОРИТЕ