Поново одложено рочиште

Поново одложено рочиште Јелене Карлеуше и Светлане Ражнатовић. Јелена се у суду појавила двадесетак минута пре заказаног термина у елегантном капуту тамоплаве боје

Забава 26.09.2018 | 13:24
Поново одложено рочиште
МАРАТОНСКИ судски процес две естрадне звезде, Светлане Цеце Ражнатовић и Јелене Карлеуше, које једна другу међусобно туже, наставља се. Суђење у Првом основном суду у Београду је одложено, и то за 15. новембар, јер је Ражнатовићева, како је навео њен адвокат, због пута била спречена да се појави. У овом случају, пошто је она тужена страна, суђење није могло да буде одржано без њеног присуства.

- Странке су се о новом термину договориле споразумно - кратко је саопштио Зоран Атељевић, бранилац Јелене Карлеуше, док певачица није хтела да даје изјаве.

Јелена се у суду појавила двадесетак минута пре заказаног термина. У складу са временским приликама, била је обучена у елегантни капут тамоплаве боје. Стигла је заједно са адвокатом и пи-ар менаџером Зораном Бирташевићем.

Сукоб две велике естрадне звезде траје већ две деценије. Пред лице правде су стигле после отвореног писма које је Карлеуша 2010. написала на "Фејсбуку", где се погрдно изражавала о покојном Цецином мужу, Жељку Ражнатовићу Аркану, али и о њеној тада малолетној деци, Вељку и Анастасији. Ражнатовићева је због тога тражила и добила накнаду нематеријалне штете.

Актуелна "серија" суђења, подсећамо, почела је лета 2017, кад је Ражнатовићева поново тужила ЈК због низа увреда. Јелена се, међутим, није појавила на два октобарска термина прошле године. Њих две су се, напокон, среле на суђењу крајем новембра, кад се покушај помирења завршио неславно, разменом тешких речи у судници. Епилог тога је била тужба Карлеуше, али и - контратужба Ражнатовићеве. Певачице су се поново гледале очи у очи у новобеоградском суду у априлу ове године, али је рочиште отказано због смрти судије.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

26.09.2018 19:10

Јелена Карлеуса је Господја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивана

26.09.2018 20:32

Карлеуша је плагијаторка жива. Али нисам знала да и Цеца има толико обрада у каријери: хттпс://yоуту.бе/мДгоБ09XдсМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

02.10.2018 13:41

Битно да се појавила у елегантном капуту.Е то је вец вијест.