Ponovo odloženo ročište

Ponovo odloženo ročište Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović. Jelena se u sudu pojavila dvadesetak minuta pre zakazanog termina u elegantnom kaputu tamoplave boje

Zabava 26.09.2018 | 13:24
Ponovo odloženo ročište
MARATONSKI sudski proces dve estradne zvezde, Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, koje jedna drugu međusobno tuže, nastavlja se. Suđenje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu je odloženo, i to za 15. novembar, jer je Ražnatovićeva, kako je naveo njen advokat, zbog puta bila sprečena da se pojavi. U ovom slučaju, pošto je ona tužena strana, suđenje nije moglo da bude održano bez njenog prisustva.

- Stranke su se o novom terminu dogovorile sporazumno - kratko je saopštio Zoran Ateljević, branilac Jelene Karleuše, dok pevačica nije htela da daje izjave.

Jelena se u sudu pojavila dvadesetak minuta pre zakazanog termina. U skladu sa vremenskim prilikama, bila je obučena u elegantni kaput tamoplave boje. Stigla je zajedno sa advokatom i pi-ar menadžerom Zoranom Birtaševićem.

Sukob dve velike estradne zvezde traje već dve decenije. Pred lice pravde su stigle posle otvorenog pisma koje je Karleuša 2010. napisala na "Fejsbuku", gde se pogrdno izražavala o pokojnom Cecinom mužu, Željku Ražnatoviću Arkanu, ali i o njenoj tada maloletnoj deci, Veljku i Anastasiji. Ražnatovićeva je zbog toga tražila i dobila naknadu nematerijalne štete.

Aktuelna "serija" suđenja, podsećamo, počela je leta 2017, kad je Ražnatovićeva ponovo tužila JK zbog niza uvreda. Jelena se, međutim, nije pojavila na dva oktobarska termina prošle godine. Njih dve su se, napokon, srele na suđenju krajem novembra, kad se pokušaj pomirenja završio neslavno, razmenom teških reči u sudnici. Epilog toga je bila tužba Karleuše, ali i - kontratužba Ražnatovićeve. Pevačice su se ponovo gledale oči u oči u novobeogradskom sudu u aprilu ove godine, ali je ročište otkazano zbog smrti sudije.

Novosti
foto:internet

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Joja

26.09.2018 19:10

Jelena Karleusa je Gospodja.

ODGOVORITE
Name

Ivana

26.09.2018 20:32

Karleuša je plagijatorka živa. Ali nisam znala da i Ceca ima toliko obrada u karijeri: https://youtu.be/mDgoB09XdsM

ODGOVORITE
Name

Vesna

02.10.2018 13:41

Bitno da se pojavila u elegantnom kaputu.E to je vec vijest.