СДС: Народ бира пропаст или развој

Запошљавање ће бити једно од приоритетних задатака Српске демократске странке након побједе на изборима у октобру, поручено је синоћ на трибинама одржаним у Хасама и Сувом Пољу гдје су се представили кандидати за посланике у Народној скупштини Републике Српске и Параламентарној скупштини БиХ.

Република Српска 25.09.2018 | 11:04
СДС: Народ бира пропаст или развој
- У протеклих десет година у Српској се не отварају фабрике, а велики број је и затворен. Ради се скоро искључиво у јавним предузећима, а реални сектор је у потпуности запостављен. Српској су неопходне стране инвестиције и стварање нових вриједности, нова радна мјеста, односно запошљавање младих да не би одлазили - истакао је носилац листе СДС за посланика у НС РС Томица Стојановић.

Српска је презадужена, а и даље се узимају кредити, упозорио је кандидат СДС за НС РС Драго Стајић.

- Одлазе нам професори, доктори и већина образованог становништва што је врло забрињавајуће. Такве ствари се морају зауставити, а са Вукотом Говедарицом на челу стаћемо у крај незадовољству грађана, створићемо боље услове за живот и побољшати стандард грађана - навео је Стајић.



Кандидат СДС за НС РС Бранка Марковић Савчић истакла је да су пред грађанима историјски избори.

- Имамо прилику да бирамо да ли ће Српска и даље да стагнира, чак и да назадује, или ће да крене путем развоја и просперитета. Гласачи морају знати колику обавезу и одговорност треба да имају у октобру и да не смију пропустити гласање - јасна је била Марковић Савчић.

На трибинама су се представили и кандидати за НС РС Дарко Митрић, Слађана Јовановић и Драган Ђурђевић, као и канидат за Парламентарну скупштину БиХ Ивана Петричевић.

Мјештанима Хаса и Сувог Поља се обратио и замјеник министра за људска права и избјеглице Предраг Јовић.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

25.09.2018 09:31

Али како ријешити..ТО НЕ НАВОДИТЕ и зато???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2018 13:04

Имамо план ! Само гласајте за нас !!! А план није написан! Јер не постоји !

Name

Стварно фантастицно

25.09.2018 09:33

Хасе И Сухо поље !!! Ако ови из ове двије опстине РС не помогну у побољсању зивотног стандарда И свих проблема са својом економијом И фабрикаама бит це проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

25.09.2018 09:45

Нису то општине него мјесне заједнице.

Name

Багра

25.09.2018 09:36

Народ бира измедју велике,и мало али сасвим мало мање пропасти.Тако како год окренес ко год додје на власт бити це пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИГ

25.09.2018 10:26

Ухљеби бирају измедју пропасти и развоја.Обичан народ бира измедју пропасти и пропасти :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2018 12:57

Или измедју пропасти и тоталне пропасти. Ако побједи Говедарица десет година це прицати како они ниста не могу да ураде јер су их њихови предходници добро покрали и увукли у кредите и тако редом, а и они це успут да раде исто сто и ови раде. Ако добију изборе ова садасња власт, наставит це се пљацка до тоталне пропасти. А народу једно велико НИСТА.

Name

ИГ

25.09.2018 18:45

Разумијемо се ја и ти одлично . Али добар дио ових што коментаришу овдје има неке друге визије за будућност ,не бих никоме да кварим концепт.

Name

ја

28.09.2018 03:28

Ако бира тебе бице развој као у твојој херцеговини. Знаци никакав. Док сви ви напуните дзепове оде народ

ОДГОВОРИТЕ