SDS: Narod bira propast ili razvoj

Zapošljavanje će biti jedno od prioritetnih zadataka Srpske demokratske stranke nakon pobjede na izborima u oktobru, poručeno je sinoć na tribinama održanim u Hasama i Suvom Polju gdje su se predstavili kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Paralamentarnoj skupštini BiH.

Republika Srpska 25.09.2018 | 11:04
SDS: Narod bira propast ili razvoj
- U proteklih deset godina u Srpskoj se ne otvaraju fabrike, a veliki broj je i zatvoren. Radi se skoro isključivo u javnim preduzećima, a realni sektor je u potpunosti zapostavljen. Srpskoj su neophodne strane investicije i stvaranje novih vrijednosti, nova radna mjesta, odnosno zapošljavanje mladih da ne bi odlazili - istakao je nosilac liste SDS za poslanika u NS RS Tomica Stojanović.

Srpska je prezadužena, a i dalje se uzimaju krediti, upozorio je kandidat SDS za NS RS Drago Stajić.

- Odlaze nam profesori, doktori i većina obrazovanog stanovništva što je vrlo zabrinjavajuće. Takve stvari se moraju zaustaviti, a sa Vukotom Govedaricom na čelu staćemo u kraj nezadovoljstvu građana, stvorićemo bolje uslove za život i poboljšati standard građana - naveo je Stajić.



Kandidat SDS za NS RS Branka Marković Savčić istakla je da su pred građanima istorijski izbori.

- Imamo priliku da biramo da li će Srpska i dalje da stagnira, čak i da nazaduje, ili će da krene putem razvoja i prosperiteta. Glasači moraju znati koliku obavezu i odgovornost treba da imaju u oktobru i da ne smiju propustiti glasanje - jasna je bila Marković Savčić.

Na tribinama su se predstavili i kandidati za NS RS Darko Mitrić, Slađana Jovanović i Dragan Đurđević, kao i kanidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Ivana Petričević.

Mještanima Hasa i Suvog Polja se obratio i zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice Predrag Jović.

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

25.09.2018 09:31

Ali kako riješiti..TO NE NAVODITE i zato???

ODGOVORITE
Name

Re

25.09.2018 13:04

Imamo plan ! Samo glasajte za nas !!! A plan nije napisan! Jer ne postoji !

Name

Stvarno fantasticno

25.09.2018 09:33

Hase I Suho polje !!! Ako ovi iz ove dvije opstine RS ne pomognu u poboljsanju zivotnog standarda I svih problema sa svojom ekonomijom I fabrikaama bit ce problema.

ODGOVORITE
Name

007

25.09.2018 09:45

Nisu to opštine nego mjesne zajednice.

Name

Bagra

25.09.2018 09:36

Narod bira izmedju velike,i malo ali sasvim malo manje propasti.Tako kako god okrenes ko god dodje na vlast biti ce propast.

ODGOVORITE
Name

IG

25.09.2018 10:26

Uhljebi biraju izmedju propasti i razvoja.Običan narod bira izmedju propasti i propasti :)

ODGOVORITE
Name

Re

25.09.2018 12:57

Ili izmedju propasti i totalne propasti. Ako pobjedi Govedarica deset godina ce pricati kako oni nista ne mogu da urade jer su ih njihovi predhodnici dobro pokrali i uvukli u kredite i tako redom, a i oni ce usput da rade isto sto i ovi rade. Ako dobiju izbore ova sadasnja vlast, nastavit ce se pljacka do totalne propasti. A narodu jedno veliko NISTA.

Name

IG

25.09.2018 18:45

Razumijemo se ja i ti odlično . Ali dobar dio ovih što komentarišu ovdje ima neke druge vizije za budućnost ,ne bih nikome da kvarim koncept.

Name

ja

28.09.2018 03:28

Ako bira tebe bice razvoj kao u tvojoj hercegovini. Znaci nikakav. Dok svi vi napunite dzepove ode narod

ODGOVORITE