МВП Фаје: Ратник сам - одбрана, напад, није важно!

"Ратник сам, желим да инспиришем саиграче и допринесем на који год начин могу. Одбрана, напад, није важно", рекао је Сенегалац.

Кошарка 24.09.2018 | 17:45
МВП Фаје: Ратник сам - одбрана, напад, није важно!
Црвене звезда је у доминантном стилу освојила први трофеј у сезону, АБА Суперкуп

! Црвено-бијели су у Лакташима "прегазили" актуелног шампиона АБА лиге екипу Будућности у првом полувремену, да би Подгоричани у наставку успјели да изборе само частан пораз.

Одличну представу под оба коша је пружио Мохамед Фаје који је на старту меча одличном игром повукао екипу. Сенегалац је постигао 14 поена, имао четири скока, двије асистенције и блокаде, али и двије изгубљене лопте.

МВП АБА Суперкупа је био изненађен тим признањем након меча, али признаје да је лијеп осјећај.

"Ратник сам, желим да инспиришем саиграче и допринесем на који год начин могу. Одбрана, напад, није важно. Одиграли смо добру утакмицу на оба дијела терена. Још смо на припремама, али осјећамо и знамо да постајемо бољи из дана у дан. Момци су сјајни, вриједно раде и задовољство ми је бити дио тима", рекао је Мохамед Фаје за МОНДО.

Стратос Перпероглу је имао одлично шутерско вече у финалу. Крилни кошаркаш је постигао 12 поена погодивши четири тројке из пет покушаја, а додао је и четири асистенције.

"Добар старт сезоне за нас, у све три утакмице смо играли како желимо, са интензитетом али велики је пут испред нас. Још покушавамо наћи хемију, али имамо добру групу момака и само морамо да радимо и напредујемо".

Главни разлог због којег је Грк дошао у Звезду је тренер Милан Томић са којим је сарађивао у Олимпијакосу.

"Имали смо добру сарадњу прије, Милан одлично разумије игру и има потенцијал да буде велики тренер. Али, ово је за њега нови почетак и сви морају да му помогну како би имао успјешну сезону", закључио је Перпероглу у разговору за МОНДО.

Црвена звезда такмичење у АБА лиги почиње у петак код куће против Цибоне, а директан пренос можете пратити на ТВ Арена Спорт.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар