Сурово искрени Сари...!

Можда тек за годину дана будемо ниво Ливерпула! „Биће много тешко, можда спектакуларно, али за нас јако тешко“, каже тренер Челсија.

Фудбал 24.09.2018 | 18:00
Сурово искрени Сари...!
Долијао је и Челси. Коначно. После пет везаних победа, екипа Мауриција Сарија забележила је мршав реми са Вест Хемом (0:0) што је не баш лепа увертира пред наредну суботу и велики дерби с лидером Ливерпулом.

На питање новинара да ли његов тим мора да слави следеће недеље како би остао у трци за титулу, Сариодговара:

"Утакмица у којој мораш да победиш? Тако нешто не постоји у фудбалу. Морамо да играмо против јако доброг тима, јако доброг. Против тима који ради с једним тренером већ три или четири године, не сећам се већ. Они су корак испред нас тренутно. Ми смо почели да тренирамо заједно пре можда 35-40 дана, за то време смо имали и десет дана интернационалне паузе, тако да је још рано тражити од нас успехе. Морамо још да тренирамо и можда ћемо за годину дана бити на нивоу Ливерпула", каже Сари.

Ливерпулов нападачки фудбал леди крв у жилама, на седам утакмица дали су 17 голова, па Сари верује да неће бити лако упустити се у борбу са њима.

"Лака победа против Салаха, Фрмина и Манеа? Мислим да је то немогуће. Биће много тешко, можда спектакуларно, али за нас јако тешко. Ливерпул је играо јуче тако да ће имати дан више од нас да се одмори. Сутра ујутру на тренингу ћу их анализирати, тренутно не знам шта да очекујем од њих. Можда ћу морати да заменим 11 играча, можда петорицу, не знам..."

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар