Surovo iskreni Sari...!

Možda tek za godinu dana budemo nivo Liverpula! „Biće mnogo teško, možda spektakularno, ali za nas jako teško“, kaže trener Čelsija.

Fudbal 24.09.2018 | 18:00
Surovo iskreni Sari...!
Dolijao je i Čelsi. Konačno. Posle pet vezanih pobeda, ekipa Mauricija Sarija zabeležila je mršav remi sa Vest Hemom (0:0) što je ne baš lepa uvertira pred narednu subotu i veliki derbi s liderom Liverpulom.

Na pitanje novinara da li njegov tim mora da slavi sledeće nedelje kako bi ostao u trci za titulu, Sariodgovara:

"Utakmica u kojoj moraš da pobediš? Tako nešto ne postoji u fudbalu. Moramo da igramo protiv jako dobrog tima, jako dobrog. Protiv tima koji radi s jednim trenerom već tri ili četiri godine, ne sećam se već. Oni su korak ispred nas trenutno. Mi smo počeli da treniramo zajedno pre možda 35-40 dana, za to vreme smo imali i deset dana internacionalne pauze, tako da je još rano tražiti od nas uspehe. Moramo još da treniramo i možda ćemo za godinu dana biti na nivou Liverpula", kaže Sari.

Liverpulov napadački fudbal ledi krv u žilama, na sedam utakmica dali su 17 golova, pa Sari veruje da neće biti lako upustiti se u borbu sa njima.

"Laka pobeda protiv Salaha, Frmina i Manea? Mislim da je to nemoguće. Biće mnogo teško, možda spektakularno, ali za nas jako teško. Liverpul je igrao juče tako da će imati dan više od nas da se odmori. Sutra ujutru na treningu ću ih analizirati, trenutno ne znam šta da očekujem od njih. Možda ću morati da zamenim 11 igrača, možda petoricu, ne znam..."

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar