Сви би да купе стан Јоксимовића

Брачни пар Жељко и Јована Јоксимовић одлучили су се на велику промену. Водитељка јутарњег програма и њен супруг певач продају луксузан стан у ком тренутно живе и селе се у мирнији део града и то у кућу.

Србија 22.09.2018 | 13:11
Сви би да купе стан Јоксимовића
Наиме, као што је већ познато Жељко и Јована годинама живе у стану који се налази у луксузном комплексу од неколико зграда у близини строгог центра града. Кварт је опремљен свим најсавременијим што данас у Београду ретко који има.

Како сазнају домаћи медији од извора блиског овом пару стан који Јоксимовићи продају има 220 квадрата, али они желе да се преселе, да имају своје двориште у ком ће трчкарати њихово троје деце и које ће уредити само по свом укусу.

"Стан цене 700.000 евра, а у њему је све цакум пакум", каже наш добро обавештени извор из агенције за некретнине која се бави продајом овог стана и додаје:

"За њихов стан заинтересовано је много људи, сви зову да га погледају јер осим свега што смо навели, поседује и две гараже". 

Нови станари неће морати да брину ни о чему.

Непрекидан видео надзор као и обезбеђење је оно што свакога ко се буде доселио уместо овог брачног пара чини сигурним и мирним, а када су у питању активности, даље одатле не морају да иду јер затворен базен и теретана као и комплетан фитнес кутак.

Њих двоје су одувек желели да живе у кући, а сада се створила и прилика за то.

"Верујем да ће га брзо продати јер у овом луксузном кварту некретнине имају најугледнији људи", каже добро обавештен извор из агенције.

Овај пар је планирао да дигне и кредит како би себи обезбедили у кући све што им је потребно.

Свако од нас тежи да се склони од комшилука и знатижељних погледа, па верујемо да је тек њима, као познатим личностима то и више него потребно.

(Блиц, Сторy)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Оља

22.09.2018 12:26

Они угледни, пјевац и водитељка?! Додусе, он је академски образован, али није једини, има их јос који пјевају, компонују .. Познат није нузно и "угледан". Угледан је онај који иза себе има такве резултате којима је донио несто посебној добро, који је својим знањем и радом утицао да зивот људи буде унаприједјен, бољи. Дјелатност Јоксимовица је само пука забава. Прије би се могло реци да тај кварт насељавају углавном богати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Угледан

22.09.2018 13:11

А ко си ти да о томе судис.

Name

Игипоп

23.09.2018 13:08

Ре Угледан написи неугледан....Лијепо ти је написала процитај неколико пута па цес да схватис...Рецимо угледни су Габи Новак и Арсен Дедиц ако их гледас као пар, умјетнике композиторе итд..Зељко је ок али није угледан то је 100% ни он а ни његова супруга која је само водитељка

Name

Игор

22.09.2018 13:54

Ста је ово ? Рубрика мали огласи ? Продај, купуј , пјевај ради ста хоцес кога је то брига.

ОДГОВОРИТЕ