Svi bi da kupe stan Joksimovića

Bračni par Željko i Jovana Joksimović odlučili su se na veliku promenu. Voditeljka jutarnjeg programa i njen suprug pevač prodaju luksuzan stan u kom trenutno žive i sele se u mirniji deo grada i to u kuću.

Srbija 22.09.2018 | 13:11
Svi bi da kupe stan Joksimovića
Naime, kao što je već poznato Željko i Jovana godinama žive u stanu koji se nalazi u luksuznom kompleksu od nekoliko zgrada u blizini strogog centra grada. Kvart je opremljen svim najsavremenijim što danas u Beogradu retko koji ima.

Kako saznaju domaći mediji od izvora bliskog ovom paru stan koji Joksimovići prodaju ima 220 kvadrata, ali oni žele da se presele, da imaju svoje dvorište u kom će trčkarati njihovo troje dece i koje će urediti samo po svom ukusu.

"Stan cene 700.000 evra, a u njemu je sve cakum pakum", kaže naš dobro obavešteni izvor iz agencije za nekretnine koja se bavi prodajom ovog stana i dodaje:

"Za njihov stan zainteresovano je mnogo ljudi, svi zovu da ga pogledaju jer osim svega što smo naveli, poseduje i dve garaže". 

Novi stanari neće morati da brinu ni o čemu.

Neprekidan video nadzor kao i obezbeđenje je ono što svakoga ko se bude doselio umesto ovog bračnog para čini sigurnim i mirnim, a kada su u pitanju aktivnosti, dalje odatle ne moraju da idu jer zatvoren bazen i teretana kao i kompletan fitnes kutak.

Njih dvoje su oduvek želeli da žive u kući, a sada se stvorila i prilika za to.

"Verujem da će ga brzo prodati jer u ovom luksuznom kvartu nekretnine imaju najugledniji ljudi", kaže dobro obavešten izvor iz agencije.

Ovaj par je planirao da digne i kredit kako bi sebi obezbedili u kući sve što im je potrebno.

Svako od nas teži da se skloni od komšiluka i znatiželjnih pogleda, pa verujemo da je tek njima, kao poznatim ličnostima to i više nego potrebno.

(Blic, Story)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Olja

22.09.2018 12:26

Oni ugledni, pjevac i voditeljka?! Doduse, on je akademski obrazovan, ali nije jedini, ima ih jos koji pjevaju, komponuju .. Poznat nije nuzno i "ugledan". Ugledan je onaj koji iza sebe ima takve rezultate kojima je donio nesto posebnoj dobro, koji je svojim znanjem i radom uticao da zivot ljudi bude unaprijedjen, bolji. Djelatnost Joksimovica je samo puka zabava. Prije bi se moglo reci da taj kvart naseljavaju uglavnom bogati.

ODGOVORITE
Name

Ugledan

22.09.2018 13:11

A ko si ti da o tome sudis.

Name

Igipop

23.09.2018 13:08

Re Ugledan napisi neugledan....Lijepo ti je napisala procitaj nekoliko puta pa ces da shvatis...Recimo ugledni su Gabi Novak i Arsen Dedic ako ih gledas kao par, umjetnike kompozitore itd..Zeljko je ok ali nije ugledan to je 100% ni on a ni njegova supruga koja je samo voditeljka

Name

Igor

22.09.2018 13:54

Sta je ovo ? Rubrika mali oglasi ? Prodaj, kupuj , pjevaj radi sta hoces koga je to briga.

ODGOVORITE