Пријетио да ће разнијети зграду

Права драма одиграла се синоћ у Црногорској улици број 6 у Земуну, где је Александар С. (33. ) после свађе са родитељима претио да ће дићи троспратну стамбену зграду у ваздух.

Србија 17.09.2018 | 07:46
Пријетио да ће разнијети зграду
После интервенције полиције и преговарача, Александар је пребачен у Клинику за психијатријске болести Др. Лаза Лазаревић. Цео догађај се, на срећу, завршио без жртава.

Према незваничним информацијама, Александар је после свађе је претио да ће убити оца Душана, девојку и себе, а могуће да је у тренуцима када је избио сукоб био под утицајем наркотика.

Према незваничним информацијама, ради се о психичком болеснику. До сукоба је дошло, како Курир незванично сазнаје, када је Александар дошао у теткин стан, док отац то није желео да му дозволи, јер је мислио да ће да се дрогира. После тога је Александар избацио оца.



На месту догађаја су били и ватрогасци, али је њихово возило убрзо отишло.

Један број полицијских службеника налазио се током драме се испред вишеспратнице, док је други део нешто после 23.30 ушао у стамбени објекат.



Драма је почела пре неколико сати када се Александар посвађао са родитељима и малтретирао их. Након тога почео је да прети да ће се разнети плинском боцом.

Како је зграда мала, са свега 5-6 станова, полицајци су је опколили како би га спречили да спроведе до краја свој наум.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Отац

17.09.2018 06:06

Јадни отац... боже сачувај! Кад момак или дјевојка узимају дрогу родитељи и сва ужа пордица страда. То је највеће зло које може задесити једну породицу, повратка нема или је јако, јако тежак. Зато гласајте за промјене и да се наши градови очисте од наркодилера који врбују нашу дјецу. Иначе нема нам спса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ријешење

17.09.2018 09:15

Треба сви да изађемо на улице и тражимо од власти да усвоји закон ДОЖИВОТНА РОБИЈА ДИЛЕРИМА без обзира на количину дроге.Оснивање посебне полицијске јединице која че се бавити искључиво хватањем дилера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.09.2018 10:22

Полиција да ради против себе ?