Prijetio da će raznijeti zgradu

Prava drama odigrala se sinoć u Crnogorskoj ulici broj 6 u Zemunu, gde je Aleksandar S. (33. ) posle svađe sa roditeljima pretio da će dići trospratnu stambenu zgradu u vazduh.

Srbija 17.09.2018 | 07:46
Prijetio da će raznijeti zgradu
Posle intervencije policije i pregovarača, Aleksandar je prebačen u Kliniku za psihijatrijske bolesti Dr. Laza Lazarević. Ceo događaj se, na sreću, završio bez žrtava.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandar je posle svađe je pretio da će ubiti oca Dušana, devojku i sebe, a moguće da je u trenucima kada je izbio sukob bio pod uticajem narkotika.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o psihičkom bolesniku. Do sukoba je došlo, kako Kurir nezvanično saznaje, kada je Aleksandar došao u tetkin stan, dok otac to nije želeo da mu dozvoli, jer je mislio da će da se drogira. Posle toga je Aleksandar izbacio oca.



Na mestu događaja su bili i vatrogasci, ali je njihovo vozilo ubrzo otišlo.

Jedan broj policijskih službenika nalazio se tokom drame se ispred višespratnice, dok je drugi deo nešto posle 23.30 ušao u stambeni objekat.



Drama je počela pre nekoliko sati kada se Aleksandar posvađao sa roditeljima i maltretirao ih. Nakon toga počeo je da preti da će se razneti plinskom bocom.

Kako je zgrada mala, sa svega 5-6 stanova, policajci su je opkolili kako bi ga sprečili da sprovede do kraja svoj naum.

Izvor: Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Otac

17.09.2018 06:06

Jadni otac... bože sačuvaj! Kad momak ili djevojka uzimaju drogu roditelji i sva uža pordica strada. To je najveće zlo koje može zadesiti jednu porodicu, povratka nema ili je jako, jako težak. Zato glasajte za promjene i da se naši gradovi očiste od narkodilera koji vrbuju našu djecu. Inače nema nam spsa.

ODGOVORITE
Name

riješenje

17.09.2018 09:15

Treba svi da izađemo na ulice i tražimo od vlasti da usvoji zakon DOŽIVOTNA ROBIJA DILERIMA bez obzira na količinu droge.Osnivanje posebne policijske jedinice koja če se baviti isključivo hvatanjem dilera.

ODGOVORITE
Name

Re

17.09.2018 10:22

Policija da radi protiv sebe ?