Иванић:Без младих нема перспективе

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић рекао је данас у Добоју, гдје присуствује манифестацији “Сусрет беба”, да без младих нема перспективе.

Република Српска 15.09.2018 | 18:16
Иванић:Без младих нема перспективе
Иванић, који је генерални покровитељ манифестације, каже да су овакви скупови добар начин да се укаже на проблем демографије у Републици Српској.

“Без народа Република Српска неће имати смисла, и основа свега су срећна дјеца и срећне породице”, рекао је Иванић новинарима.



Он каже да финансијска ситуација и животни стандард није основни моменат да се млади данас остваре као родитељи, колико нови начин комуникације, упознавања и читав низ других ствари, али да је за њих кључан осјећај безбједности и оптимизам.

Организатор “Сусрета беба” је добојско Удружење породица са четворо и више дјеце “Будућност четири плус”, чији предсједник Оливера Недић каже да је мисија манифестације да се створе бољи услови за сву дјецу, између осталог формирањем и једног фонда како би дјеца своје таленте могла да остваре до пуних потенцијала.



Она каже да ће у ревијалномо дијелу своје вјештине представити најмлађи учесници добојских хорова, школа плеса, те културно-умјетничких друштава, док је у такмичарском предвиђено више дисиплина организованих у складу са узрасном доби дјеце.



У програму, између осталих, учествују Школа спорта “Спарта”, Плесна секција Добој, Градски хор “Звончићи”, Културно-умјетничко друштво Добој, дјеца из Кутка за дјецу.

Манифестација “Сусрет беба”, чији је циљ да се нагласи важност породице у Републици Српској, организује се по четврти пут у добојском Градском парку.

Генерални покровитељи су члан Предсједништва БиХ Младен Иванић и Градска управа Добоја.

(Глас регије)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цаци

15.09.2018 17:00

Аји све иде по плану пред изборе као сто сам и писао. Купује будзетлије и пензионере повецањима и једнократним давањима. Ту су и темпиране посјете Москви, доласци Вуцица и Лаврова пред саме изборе. Уз мало пјевања и отварање какве болнице Баја по старом сигурном рецепту и овај пут узима 60-70% а ви се спрдајте с њим. Он ради посао за себе нема греске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.09.2018 17:39

113%