Ivanić:Bez mladih nema perspektive

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je danas u Doboju, gdje prisustvuje manifestaciji “Susret beba”, da bez mladih nema perspektive.

Republika Srpska 15.09.2018 | 18:16
Ivanić:Bez mladih nema perspektive
Ivanić, koji je generalni pokrovitelj manifestacije, kaže da su ovakvi skupovi dobar način da se ukaže na problem demografije u Republici Srpskoj.

“Bez naroda Republika Srpska neće imati smisla, i osnova svega su srećna djeca i srećne porodice”, rekao je Ivanić novinarima.



On kaže da finansijska situacija i životni standard nije osnovni momenat da se mladi danas ostvare kao roditelji, koliko novi način komunikacije, upoznavanja i čitav niz drugih stvari, ali da je za njih ključan osjećaj bezbjednosti i optimizam.

Organizator “Susreta beba” je dobojsko Udruženje porodica sa četvoro i više djece “Budućnost četiri plus”, čiji predsjednik Olivera Nedić kaže da je misija manifestacije da se stvore bolji uslovi za svu djecu, između ostalog formiranjem i jednog fonda kako bi djeca svoje talente mogla da ostvare do punih potencijala.



Ona kaže da će u revijalnomo dijelu svoje vještine predstaviti najmlađi učesnici dobojskih horova, škola plesa, te kulturno-umjetničkih društava, dok je u takmičarskom predviđeno više disiplina organizovanih u skladu sa uzrasnom dobi djece.



U programu, između ostalih, učestvuju Škola sporta “Sparta”, Plesna sekcija Doboj, Gradski hor “Zvončići”, Kulturno-umjetničko društvo Doboj, djeca iz Kutka za djecu.

Manifestacija “Susret beba”, čiji je cilj da se naglasi važnost porodice u Republici Srpskoj, organizuje se po četvrti put u dobojskom Gradskom parku.

Generalni pokrovitelji su član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i Gradska uprava Doboja.

(Glas regije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

caci

15.09.2018 17:00

Aji sve ide po planu pred izbore kao sto sam i pisao. Kupuje budzetlije i penzionere povecanjima i jednokratnim davanjima. Tu su i tempirane posjete Moskvi, dolasci Vucica i Lavrova pred same izbore. Uz malo pjevanja i otvaranje kakve bolnice Baja po starom sigurnom receptu i ovaj put uzima 60-70% a vi se sprdajte s njim. On radi posao za sebe nema greske.

ODGOVORITE
Name

Re

15.09.2018 17:39

113%