Бјелица: Било је ужасно гледати зимус Србију са стране!

Српски кошаркаш Немања Бјелица рекао је да му је било тешко да током одсуства своју репрезентацију може да гледа само путем телевизије.

Кошарка 15.09.2018 | 16:45
Бјелица: Било је ужасно гледати зимус Србију са стране!
Два лета није играо за Србију, играо је у НБА лиги, имао проблема са повредама, услед свега су се појавили и ФИБА "прозори", али је сада поново у дресу "Орлова".

"Било је ужасно гледати национални тим током зиме у првом и другом прозору квалификација јер нисам могао да будем тамо. Провео сам седам година играјући за Србију и било је врло тешко гледати их како играју без мене. Само желим да будем здрав и спреман да играм за репрезентацију", рекао је Бјелица за званични сајт ФИБА и додао колико му је повратак важан. 

"Фалило ми је много. Осећам се сјајно сада, после два лета која нисам играо. Али против Грчке нисмо изгледали као тим и зато морамо да мењамо ствари. За Србију није добро кад се игра овако, дефинитивно морамо боље", јасан је крилни центар Сакраменто Кингса. 

Он се репрезентацији вратио на Криту где је Србија играла и изгубила од Грчке 70:63 у септембарском четвртом прозору квалификација за Мундобаскет 2019. године у Кини. 

"Недостајала ми је атомосфера коју сам пронашао у тој хали у Хераклиону. Фалило ми је то, као да је хала пуна, то је добро за навијаче", додаје Бјелица чији је тим имао шансе за победу иако није играо добро у одбрани, а ни у шуту за три. 

"Океј, није било неколицине играча (Марјановић, Теодосић, Јокић), али морамо да играмо боље у следећој утакмици против Естоније у Београду, а онда и у новембру да победимо Израел и да се квалификујемо за Светско првенство", каже Немања.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар