Крстичић открио детаље из Салцбурга...

Смејао сам се у фацу провокатору Понграчићу! "Свашта сам му рекао, псовао", поручио везиста црвено-белих. . .

Фудбал 15.09.2018 | 17:45
Крстичић открио детаље из Салцбурга...
Памтиће се голови Ел Фарду Бена и сјајне асистенције Милоша Дегенека, али навијачи Црвене звезде су јединствени у ставу да је дуел на Ред Бул Арени преломио Милош Крстичић.

Управо је Звездин искусни везиста био предводник јуриша на Хрвата Понграчића, након што је хрватски штопер намерно нагазио Милана Павкова. Пробудио је понос Крстичић код остатка тима, а остало је познато.

У емисији „Звездаши питају“ репрезентативац Србије и према многим мишљењима најбољи фудбалер Црвене звезде присетио се детаља са Ред Бул Арене.

„То што сам му рекао није за јавност. А свашта сам му рекао. Видео сам да је намерно скочио на Павкова, посебно јер му је ту био саиграч. А онга је прескочио. Било је псовки и свега. На крају сам му се смејао у фацу“, поручио је Ненад Крстичић.

Иза себе бивши члан ОФК Београда има дугачку интернационалну каријеру. Неколико сезона је носио дрес Сампдорије и играо са великим именима.

„Најбољи играч сам којим сам био у екипи је Касано. Ту су Паломбо и Самјуел Ето“.

Најтежи противник?

„Кад сам био мали, идол ми је био Роналдињо. После када сам одрастао волео сам да се угледам на Пирла. То је уједно и најбољи играч против кога сам играо“.

Кроз праву животну драму у Ђенови прошао је Звездин везиста. Дијагностикована му је леукемија, али се снагом воље вратио на терен.

„У тренутку када сам сазнао за болест, нисам размишљао да је то толико страшно. Имао сам 18 година... После месец дана терапија није ми било битно да се вратим. Само сам желео да оздравим“.

Признао је да на Маракани ужива у најбољем делу каријере, али да има снове.

„Волео бих да постигнем погодак у једној од предстојећих великих утакмица. Имамо своје циљеве у овој сезони. То је дупла круна, јер смо циљ везан за Лигу шампиона већ остварили. Волео бих да видим Нејмарову фацу ако их победимо“, додао је Крстичић.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар