Krstičić otkrio detalje iz Salcburga...

Smejao sam se u facu provokatoru Pongračiću! "Svašta sam mu rekao, psovao", poručio vezista crveno-belih. . .

Fudbal 15.09.2018 | 17:45
Krstičić otkrio detalje iz Salcburga...
Pamtiće se golovi El Fardu Bena i sjajne asistencije Miloša Degeneka, ali navijači Crvene zvezde su jedinstveni u stavu da je duel na Red Bul Areni prelomio Miloš Krstičić.

Upravo je Zvezdin iskusni vezista bio predvodnik juriša na Hrvata Pongračića, nakon što je hrvatski štoper namerno nagazio Milana Pavkova. Probudio je ponos Krstičić kod ostatka tima, a ostalo je poznato.

U emisiji „Zvezdaši pitaju“ reprezentativac Srbije i prema mnogim mišljenjima najbolji fudbaler Crvene zvezde prisetio se detalja sa Red Bul Arene.

„To što sam mu rekao nije za javnost. A svašta sam mu rekao. Video sam da je namerno skočio na Pavkova, posebno jer mu je tu bio saigrač. A onga je preskočio. Bilo je psovki i svega. Na kraju sam mu se smejao u facu“, poručio je Nenad Krstičić.

Iza sebe bivši član OFK Beograda ima dugačku internacionalnu karijeru. Nekoliko sezona je nosio dres Sampdorije i igrao sa velikim imenima.

„Najbolji igrač sam kojim sam bio u ekipi je Kasano. Tu su Palombo i Samjuel Eto“.

Najteži protivnik?

„Kad sam bio mali, idol mi je bio Ronaldinjo. Posle kada sam odrastao voleo sam da se ugledam na Pirla. To je ujedno i najbolji igrač protiv koga sam igrao“.

Kroz pravu životnu dramu u Đenovi prošao je Zvezdin vezista. Dijagnostikovana mu je leukemija, ali se snagom volje vratio na teren.

„U trenutku kada sam saznao za bolest, nisam razmišljao da je to toliko strašno. Imao sam 18 godina... Posle mesec dana terapija nije mi bilo bitno da se vratim. Samo sam želeo da ozdravim“.

Priznao je da na Marakani uživa u najboljem delu karijere, ali da ima snove.

„Voleo bih da postignem pogodak u jednoj od predstojećih velikih utakmica. Imamo svoje ciljeve u ovoj sezoni. To je dupla kruna, jer smo cilj vezan za Ligu šampiona već ostvarili. Voleo bih da vidim Nejmarovu facu ako ih pobedimo“, dodao je Krstičić.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar