Филмска чаролија очарала Бијељину

У Етно селу “Станишичи” одржан је концерт Симфонијског оркестра РТС-а под диригентском палицом Бојана Суђића. Препуна сала показала је да Бијељини недостаје оваквих догађаја.

Занимљивости 11.09.2018 | 20:29
Филмска чаролија очарала Бијељину
Вече филмске музике назив је концерта који су пред препуном салон Москва у Етноселу Станишићи извели чланови симфонијског оркестра РТС-апод диригентском палицом Бојана Суђића. Овај музички спектакл довео је у Бијељину преко 80 музичара који су оним што су приказали одушевили публику.

Дочекани И испраћени громогласним аплаузом показали да у Бијељини постоји публика за овакве културне догађаје.

Концерт је одржан под покровитељством Градске управе као И Техничког ремонта Братунац.

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бијељина

12.09.2018 13:18

95% посјетилаца да питас ста свирају- не би имало апсолутно појма. Питање је бити видјен! Али нека има и овакво сто. Дивно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

16.09.2018 08:26

И тако је годинама. Бити видјен. Да нема тих који су ту да буду видјени, на културним десавањима би била сацица људи. Остали би они којима ту и јесте мјесто. Али, "бити видјени" углавном обезбједјују новац за та десавања, без њих мозда много тога не би ни могло да буде организовано. Ипак остаје оно андрицевско. Кад су га питали ста мисли о људима који купују књиге "на метар", да попуне полице регала и кад је одговорио (слободно интерпретирам), нека, мозда це ипак, некад некоме запасти за око неки наслов па це књигу процитати. Лосе је тамо, тамо гдје књига никако нема. Ето, то је стање културе данас. Не знам како је другдје, али сумњам да је несто знатно другације.