Filmska čarolija očarala Bijeljinu

U Etno selu “Stanišiči” održan je koncert Simfonijskog orkestra RTS-a pod dirigentskom palicom Bojana Suđića. Prepuna sala pokazala je da Bijeljini nedostaje ovakvih događaja.

Zanimljivosti 11.09.2018 | 20:29
Filmska čarolija očarala Bijeljinu
Veče filmske muzike naziv je koncerta koji su pred prepunom salon Moskva u Etnoselu Stanišići izveli članovi simfonijskog orkestra RTS-apod dirigentskom palicom Bojana Suđića. Ovaj muzički spektakl doveo je u Bijeljinu preko 80 muzičara koji su onim što su prikazali oduševili publiku.

Dočekani I ispraćeni gromoglasnim aplauzom pokazali da u Bijeljini postoji publika za ovakve kulturne događaje.

Koncert je održan pod pokroviteljstvom Gradske uprave kao I Tehničkog remonta Bratunac.

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bijeljina

12.09.2018 13:18

95% posjetilaca da pitas sta sviraju- ne bi imalo apsolutno pojma. Pitanje je biti vidjen! Ali neka ima i ovakvo sto. Divno!

ODGOVORITE
Name

Olja

16.09.2018 08:26

I tako je godinama. Biti vidjen. Da nema tih koji su tu da budu vidjeni, na kulturnim desavanjima bi bila sacica ljudi. Ostali bi oni kojima tu i jeste mjesto. Ali, "biti vidjeni" uglavnom obezbjedjuju novac za ta desavanja, bez njih mozda mnogo toga ne bi ni moglo da bude organizovano. Ipak ostaje ono andricevsko. Kad su ga pitali sta misli o ljudima koji kupuju knjige "na metar", da popune police regala i kad je odgovorio (slobodno interpretiram), neka, mozda ce ipak, nekad nekome zapasti za oko neki naslov pa ce knjigu procitati. Lose je tamo, tamo gdje knjiga nikako nema. Eto, to je stanje kulture danas. Ne znam kako je drugdje, ali sumnjam da je nesto znatno drugacije.