Преминула на првом тренингу

Тринаестогодишња дјевојчица М. М. којој је на тренингу Женског одбојкашког клуба Суботица позлило преминула је у градској болници упркос тросатним напорима љекара да јој се спаси живот, пренијели су у уторак суботички медији.

Република Српска 11.09.2018 | 18:42
Преминула на првом тренингу
Дјевојчица је, како је јавила "Радио телевизија Војводина" (РТВ)  била на првом одбојкашком тренингу, а позлило јој је већ након неколико минута лаганог загријавања.

Они који су се затекли у дворани одмах су реаговали и притекли јој у помоћ. На мјесто догађаја у рекордном року стигло је и возило Хитне помоћи које јој је указало медицинску помоћ и превезло је на Одјељење за пријем и збрињавање ургентних стања.

"Настављене су започете мере кардиопулмоналне реанимације, али је и поред свих предузетих дијагностичко-терапијских процедура које су интензивно предузимане готово пуна три сата дошло до леталног исхода", саопштили су из болнице.

Тијело преминуле дјевојчице биће послано на обдукцију у Клинички центар Војводине како би био утврђен узрок смрти чланице Женског одбојкашког клуба Суботица, преноси Хина.

Прије три дана, под сличним околности, преминуо је Филип Матковић, члан Кицкбоxинг клуба Омега из Славонског Брода.

Неколико сати након што му је позлило током меча на традиционалном кицкбоxинг турниру Посавина Опен Оџак 2018., а упркос борби љекара за његов живот, 16-годишњи младић је преминуо.

(Радиосарајево.ба)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бања Лука

11.09.2018 16:50

Нема квалитетних лекарских и систематских прегледа, то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај

11.09.2018 17:23

Дјеца на интернету имају доступне дроге, стероиде,праскове, и сва остала срања. Ко зна,ста све данас дјеца пију и користе. Нема инспекције која то све провјерава. Једна је чињеница, све је више спортиста или оних који се баве спортом,који из дана у дан умиру. Сумњива храна, лијекови. Љекари прописују лијекове са онима,са којима се склапају уговоре, а нико не обраћа пажњу на нуспојаве лијекова. Боже сачувај нас од болести. Амин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

11.09.2018 21:03

Господине овде се ради о дјетету од 13 година. Пазите ста писете, такве малициозне оптузбе могу јако да повриједе неког ко је управо изгубио дијете, сестрицу, нецакињу итд...

Name

Дундо Мароје

11.09.2018 18:21

Искрено саучешће породици! Боже драги, шта се то дешава?! Дијете мило, анђеле... Нека ти је лака црна земља!

ОДГОВОРИТЕ