Preminula na prvom treningu

Trinaestogodišnja djevojčica M. M. kojoj je na treningu Ženskog odbojkaškog kluba Subotica pozlilo preminula je u gradskoj bolnici uprkos trosatnim naporima ljekara da joj se spasi život, prenijeli su u utorak subotički mediji.

Republika Srpska 11.09.2018 | 18:42
Preminula na prvom treningu
Djevojčica je, kako je javila "Radio televizija Vojvodina" (RTV)  bila na prvom odbojkaškom treningu, a pozlilo joj je već nakon nekoliko minuta laganog zagrijavanja.

Oni koji su se zatekli u dvorani odmah su reagovali i pritekli joj u pomoć. Na mjesto događaja u rekordnom roku stiglo je i vozilo Hitne pomoći koje joj je ukazalo medicinsku pomoć i prevezlo je na Odjeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja.

"Nastavljene su započete mere kardiopulmonalne reanimacije, ali je i pored svih preduzetih dijagnostičko-terapijskih procedura koje su intenzivno preduzimane gotovo puna tri sata došlo do letalnog ishoda", saopštili su iz bolnice.

Tijelo preminule djevojčice biće poslano na obdukciju u Klinički centar Vojvodine kako bi bio utvrđen uzrok smrti članice Ženskog odbojkaškog kluba Subotica, prenosi Hina.

Prije tri dana, pod sličnim okolnosti, preminuo je Filip Matković, član Kickboxing kluba Omega iz Slavonskog Broda.

Nekoliko sati nakon što mu je pozlilo tokom meča na tradicionalnom kickboxing turniru Posavina Open Odžak 2018., a uprkos borbi ljekara za njegov život, 16-godišnji mladić je preminuo.

(Radiosarajevo.ba)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Banja Luka

11.09.2018 16:50

Nema kvalitetnih lekarskih i sistematskih pregleda, to je to.

ODGOVORITE
Name

Zmaj

11.09.2018 17:23

Djeca na internetu imaju dostupne droge, steroide,praskove, i sva ostala sranja. Ko zna,sta sve danas djeca piju i koriste. Nema inspekcije koja to sve provjerava. Jedna je činjenica, sve je više sportista ili onih koji se bave sportom,koji iz dana u dan umiru. Sumnjiva hrana, lijekovi. Ljekari propisuju lijekove sa onima,sa kojima se sklapaju ugovore, a niko ne obraća pažnju na nuspojave lijekova. Bože sačuvaj nas od bolesti. Amin.

ODGOVORITE
Name

???

11.09.2018 21:03

Gospodine ovde se radi o djetetu od 13 godina. Pazite sta pisete, takve maliciozne optuzbe mogu jako da povrijede nekog ko je upravo izgubio dijete, sestricu, necakinju itd...

Name

Dundo Maroje

11.09.2018 18:21

Iskreno saučešće porodici! Bože dragi, šta se to dešava?! Dijete milo, anđele... Neka ti je laka crna zemlja!

ODGOVORITE