Оливер није тражио заштиту

Оливер Ивановић никада није ни од кога тражио заштиту, рекла је његова супруга Милена Ивановић.

Србија 11.09.2018 | 08:01
Оливер није тражио заштиту
Она је тако реаговала на изјаву адвоката Александра Ивановића, Оливеровог братанца, који је пре неколико дана написао како је изгледао један од његових сусрета са стрицем.

Он је навео да се сусрет десио мало пре убиства Оливера Ивановића, а након састанка у БИА, где је отишао да тражи заштиту.

Ивановић је навео да је стрица питао зашто то ради јер зна и сам да неће бити никаквог ефекта, а потом и написао одговор који је добио: 

“Знам. Пријавио сам свима, у Београду, Приштини и странцима. Нећу да кажу ‘нисмо знали’ ако се нешто деси. Сви све знају”. 

Реагујући на то, Милена Ивановић је навела да Оливер никада није тражио заштиту ни за себе, ни за своју породицу са којом је живео на Косову. 

“О ситуацији на терену је говорио јавно, свима, и то сви знају. Борио се искрено и срчано за оно у шта је веровао! Али заштиту, обезбеђење никада није ни од кога тражио! Да бар јесте, можда би данас био жив“, написала је она на Фејсбуку.

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Наплата

11.09.2018 08:09

Оливер је био искрен човјек, који се срчано борио за народ КиМ, за бољи живот, сигурнији, .. Није вазна заштита, пресудили су му његови ставови, искрене изјаве, честитост, што није одговарало онима који одлучују.. Даље је Пандорина кутија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

рики

11.09.2018 08:24

Ову госпођу вучко ће да је утеши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

WСТ

11.09.2018 08:44

Зар си се продала за радно мјесто уз гузицу оне Брнабићке? Срам те било, стидит ћеш се своје дјеце када одрасту, има да бјеже од тебе на крај свијета! Прихватити посао од човјека који ти је убио мужа и дјецу направио сирочадима може само срБска спонзоруша и старлета. Више би била поштована да се отворени бавиш проституцијом!

ОДГОВОРИТЕ