Oliver nije tražio zaštitu

Oliver Ivanović nikada nije ni od koga tražio zaštitu, rekla je njegova supruga Milena Ivanović.

Srbija 11.09.2018 | 08:01
Oliver nije tražio zaštitu
Ona je tako reagovala na izjavu advokata Aleksandra Ivanovića, Oliverovog bratanca, koji je pre nekoliko dana napisao kako je izgledao jedan od njegovih susreta sa stricem.

On je naveo da se susret desio malo pre ubistva Olivera Ivanovića, a nakon sastanka u BIA, gde je otišao da traži zaštitu.

Ivanović je naveo da je strica pitao zašto to radi jer zna i sam da neće biti nikakvog efekta, a potom i napisao odgovor koji je dobio: 

“Znam. Prijavio sam svima, u Beogradu, Prištini i strancima. Neću da kažu ‘nismo znali’ ako se nešto desi. Svi sve znaju”. 

Reagujući na to, Milena Ivanović je navela da Oliver nikada nije tražio zaštitu ni za sebe, ni za svoju porodicu sa kojom je živeo na Kosovu. 

“O situaciji na terenu je govorio javno, svima, i to svi znaju. Borio se iskreno i srčano za ono u šta je verovao! Ali zaštitu, obezbeđenje nikada nije ni od koga tražio! Da bar jeste, možda bi danas bio živ“, napisala je ona na Fejsbuku.

(B92)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Naplata

11.09.2018 08:09

Oliver je bio iskren čovjek, koji se srčano borio za narod KiM, za bolji život, sigurniji, .. Nije vazna zaštita, presudili su mu njegovi stavovi, iskrene izjave, čestitost, što nije odgovaralo onima koji odlučuju.. Dalje je Pandorina kutija..

ODGOVORITE
Name

riki

11.09.2018 08:24

Ovu gospođu vučko će da je uteši.

ODGOVORITE
Name

WST

11.09.2018 08:44

Zar si se prodala za radno mjesto uz guzicu one Brnabićke? Sram te bilo, stidit ćeš se svoje djece kada odrastu, ima da bježe od tebe na kraj svijeta! Prihvatiti posao od čovjeka koji ti je ubio muža i djecu napravio siročadima može samo srBska sponzoruša i starleta. Više bi bila poštovana da se otvoreni baviš prostitucijom!

ODGOVORITE