БАТЕ нудио Звезди 300.000, Милић одбио!

Сада се можда и покајао. . .

Фудбал 11.09.2018 | 18:00
БАТЕ нудио Звезди 300.000, Милић одбио!
Сурова је то работа, тај професионални фудбал. Нема ту много емоција, старих заслуга. Па је тако Немања Милић – иако је небројено пута био од изузетне користи екипи - морао да прогута болну чињеницу: тренеру Владану Милојевићу потребнији су неки други играчи. Милић није лиценциран за Лигу шампиона, па ће његово поље деловања бити домаће такмичење.

А могла је да буде Белорусија и Лига Европе?

Спортски журнал у данашњем издању пише наиме да је Милић у финишу летњег прелазног рока одбио понуду да се пресели у БАТЕ Борисов. Ту су и детаљи понуђене сарадње. Црвеној звезди 300.000 евра на име обештећења. Самом Милићу плата од 9.000 евра месечно. Више него што има у Љутице Богдана, али кад већ идеш у иностранство гледаш да то буде озбиљнији новац, да како то воле да кежу фудбалери - решиш егзистенцију. Црвена звезда је прихватила, сам Милић није. Прелазни рок у Белорусији је завршен и та је прича пропала.

Израел је и даље опција за Милића. Лига шампиона није. А вероватно је баш због ње Милић и решио да остане. Била би то круна каријере. Нажалост, емоције нису карактеристика модерног фудбала. Неко је морао да отпадне. И ко зна да ли би Милић размишљао на исти начин да је знао да неће играти у групи елитног европског такмичења?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар