BATE nudio Zvezdi 300.000, Milić odbio!

Sada se možda i pokajao. . .

Fudbal 11.09.2018 | 18:00
BATE nudio Zvezdi 300.000, Milić odbio!
Surova je to rabota, taj profesionalni fudbal. Nema tu mnogo emocija, starih zasluga. Pa je tako Nemanja Milić – iako je nebrojeno puta bio od izuzetne koristi ekipi - morao da proguta bolnu činjenicu: treneru Vladanu Milojeviću potrebniji su neki drugi igrači. Milić nije licenciran za Ligu šampiona, pa će njegovo polje delovanja biti domaće takmičenje.

A mogla je da bude Belorusija i Liga Evrope?

Sportski žurnal u današnjem izdanju piše naime da je Milić u finišu letnjeg prelaznog roka odbio ponudu da se preseli u BATE Borisov. Tu su i detalji ponuđene saradnje. Crvenoj zvezdi 300.000 evra na ime obeštećenja. Samom Miliću plata od 9.000 evra mesečno. Više nego što ima u Ljutice Bogdana, ali kad već ideš u inostranstvo gledaš da to bude ozbiljniji novac, da kako to vole da kežu fudbaleri - rešiš egzistenciju. Crvena zvezda je prihvatila, sam Milić nije. Prelazni rok u Belorusiji je završen i ta je priča propala.

Izrael je i dalje opcija za Milića. Liga šampiona nije. A verovatno je baš zbog nje Milić i rešio da ostane. Bila bi to kruna karijere. Nažalost, emocije nisu karakteristika modernog fudbala. Neko je morao da otpadne. I ko zna da li bi Milić razmišljao na isti način da je znao da neće igrati u grupi elitnog evropskog takmičenja?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar