Златан: Идемоооо, Ноле!

Некако је постала традиција да навијачи на грен слем турнирима нису Нолетова "екипа". Међутим, ако погледамо реакције које су стигле преко друштвених мрежа. . .

Тенис 10.09.2018 | 12:00
Златан: Идемоооо, Ноле!
На распродатом "Артур Еш" стадион у Њујорку у ноћи између недеље и понедељка одлучивало се о новом шампиону УС опена за шта је био резервисан и "прајм тајм" на америчкој телевизији.

Меч између Новака Ђоковића и Хуана Мартина дел Потра са трибина пратило је 23.000 гледалаца, као и милиони људи широм света, а међу њима је и један од тренутно најпопуларнијих фудбалера на свету, пореклом са наших простора – Златан Ибрахимовиц.

Некако је постала традиција да навијачи на грен слем турнирима нису Нолетова "екипа". Међутим, наш тенисер је годинама научио да одолева звиждуцима са трибина, повремено фанатичном навијању за највеће ривале с друге стране мреже, у чему је УС опен био најочигледнији пример.

Њих двојица су пријатељи годинама, Ибра је био домаћин Нолету док је играо за Милан, омиљени италијански клуб нашег тенисера, док је српски ас увек радо чувао места у својим боксовима на турнирима широм света.

О томе је и то прилично отворено, током синоћ завршеног 138. њујоршког "мејџора", говорила и легендарна Мартина Навратилова, тражећи поштовање за играча какав је Ђоковић.

Међутим, оно што му је повремено ускраћено на терену, нарочито када игра у Њујорку и Лондону, Нолета "сачека" када се заврше церемоније, фотографисања, пресс конференције и истезање, односно када у свлачионици укључи телефон и прелиста поруке на друштвеним мрежама где има прилично јаку "екипу".

Претходне ноћи га је у борби за 14. грен слем титулу, између осталих, подржаво и један од тренутно најпопуларнијих фудбалера на свету, звезда Лос Анђелес Галаксија. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цхристиан Сwеден

10.09.2018 11:05

Златан Ибрахимовиц је родјен у Сведској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.09.2018 12:07

Али су му родитељи из бивше Југославије. Није битно одакле је ко и како се зове, битно је да навија за Новака Ђоковића. Ноле ЛЕГЕНДА био и остаје. Сретно КРАЉУ.

Name

мирко

10.09.2018 11:51

Зао ми је само сто противницка публика превисе утице на нолета. По том питању би требао мало порадити на себи. Да сам на његовом мјесту болила би ме патка за њих али ето он се кида.

ОДГОВОРИТЕ