Zlatan: Idemoooo, Nole!

Nekako je postala tradicija da navijači na gren slem turnirima nisu Noletova "ekipa". Međutim, ako pogledamo reakcije koje su stigle preko društvenih mreža. . .

Tenis 10.09.2018 | 12:00
Zlatan: Idemoooo, Nole!
Na rasprodatom "Artur Eš" stadion u Njujorku u noći između nedelje i ponedeljka odlučivalo se o novom šampionu US opena za šta je bio rezervisan i "prajm tajm" na američkoj televiziji.

Meč između Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra sa tribina pratilo je 23.000 gledalaca, kao i milioni ljudi širom sveta, a među njima je i jedan od trenutno najpopularnijih fudbalera na svetu, poreklom sa naših prostora – Zlatan Ibrahimovic.

Nekako je postala tradicija da navijači na gren slem turnirima nisu Noletova "ekipa". Međutim, naš teniser je godinama naučio da odoleva zvižducima sa tribina, povremeno fanatičnom navijanju za najveće rivale s druge strane mreže, u čemu je US open bio najočigledniji primer.

Njih dvojica su prijatelji godinama, Ibra je bio domaćin Noletu dok je igrao za Milan, omiljeni italijanski klub našeg tenisera, dok je srpski as uvek rado čuvao mesta u svojim boksovima na turnirima širom sveta.

O tome je i to prilično otvoreno, tokom sinoć završenog 138. njujorškog "mejdžora", govorila i legendarna Martina Navratilova, tražeći poštovanje za igrača kakav je Đoković.

Međutim, ono što mu je povremeno uskraćeno na terenu, naročito kada igra u Njujorku i Londonu, Noleta "sačeka" kada se završe ceremonije, fotografisanja, press konferencije i istezanje, odnosno kada u svlačionici uključi telefon i prelista poruke na društvenim mrežama gde ima prilično jaku "ekipu".

Prethodne noći ga je u borbi za 14. gren slem titulu, između ostalih, podržavo i jedan od trenutno najpopularnijih fudbalera na svetu, zvezda Los Anđeles Galaksija. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Christian Sweden

10.09.2018 11:05

Zlatan Ibrahimovic je rodjen u Svedskoj.

ODGOVORITE
Name

re

10.09.2018 12:07

Ali su mu roditelji iz bivše Jugoslavije. Nije bitno odakle je ko i kako se zove, bitno je da navija za Novaka Đokovića. Nole LEGENDA bio i ostaje. Sretno KRALJU.

Name

mirko

10.09.2018 11:51

Zao mi je samo sto protivnicka publika previse utice na noleta. Po tom pitanju bi trebao malo poraditi na sebi. Da sam na njegovom mjestu bolila bi me patka za njih ali eto on se kida.

ODGOVORITE