Мачван опет покидао лигаменте кољена!

На првој припремној утакмици! Српски репрезентативац Милан Мачван доживео је нову тешку повреду колена због које ће морати да паузира неколико месеци.  Невероватан пех Милана Мачвана! Репрезентативац Србије и првотимац Бајерна покидао је лигаменте колена у првој припремној утакмици након повратка на терен.

Кошарка 09.09.2018 | 08:30
Мачван опет покидао лигаменте кољена!
Мачван, који је већ паузирао због исте повреде поново ће ван терена јер су му пукли лигаменти колена у првој припремној утакмици од повратка на паркет.

Он ће бити оперисан ових дана и биће му извршен исти захват као и у јануару, када се повредио против Зенита у Еврокупу.

"Као и прошлог пута, добио сам бочни ударац у колено, врло несрећно. Добро је што је са мном моја породица, јер ми је подршка сада заиста потребна. Биће тешко да се још једном вратим, али не и немогуће. Борићу се за то", поручио је Мачван. 

Подсетимо шта је Мачван рекао пре двадесетак дана, када се спремао да пуном паром уђе у тренажни процес.

"Сјајан је осећај поново бити на паркету. Осећам се одлично и веома сам срећан што сам поново на терену, уз моје саиграче. Пола године је заиста дуг период, опоравак је био монотон, али када се уђе у прави кошаркашки тренинг све је много лакше", сажео је утиске са припрема Бавараца у Италији.

Он је тада додао да је "презадовољан што је рехабилитација трајала минимално", пошто су му лекари зимус рекли да би могао да буде ван терена и до 10 месеци.

Извршни директор клуба Марко Пешић изјавио је да ће репрезентативац Србије имати на располагању сву неопходну помоћ. 

"Сви смо погођени и саосећамо се са Мачваном, који је био изузетно позитиван након повреде која га је задесила у јануару. Стварно је дао све за његов повратак на терен. Добиће сву могућу подршку како би се поново вратио", поручио је и Пешић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Назалост

09.09.2018 08:54

Пласим се да је једна добра каријера овом поврједом заврсена. Милане мајсторе зелим ти брз опоравак а и повратак на терен, и хвала за све сто си постигао а поготову за вријеме проведено у Партизану!

ОДГОВОРИТЕ