Mačvan opet pokidao ligamente koljena!

Na prvoj pripremnoj utakmici! Srpski reprezentativac Milan Mačvan doživeo je novu tešku povredu kolena zbog koje će morati da pauzira nekoliko meseci.  Neverovatan peh Milana Mačvana! Reprezentativac Srbije i prvotimac Bajerna pokidao je ligamente kolena u prvoj pripremnoj utakmici nakon povratka na teren.

Košarka 09.09.2018 | 08:30
Mačvan opet pokidao ligamente koljena!
Mačvan, koji je već pauzirao zbog iste povrede ponovo će van terena jer su mu pukli ligamenti kolena u prvoj pripremnoj utakmici od povratka na parket.

On će biti operisan ovih dana i biće mu izvršen isti zahvat kao i u januaru, kada se povredio protiv Zenita u Evrokupu.

"Kao i prošlog puta, dobio sam bočni udarac u koleno, vrlo nesrećno. Dobro je što je sa mnom moja porodica, jer mi je podrška sada zaista potrebna. Biće teško da se još jednom vratim, ali ne i nemoguće. Boriću se za to", poručio je Mačvan. 

Podsetimo šta je Mačvan rekao pre dvadesetak dana, kada se spremao da punom parom uđe u trenažni proces.

"Sjajan je osećaj ponovo biti na parketu. Osećam se odlično i veoma sam srećan što sam ponovo na terenu, uz moje saigrače. Pola godine je zaista dug period, oporavak je bio monoton, ali kada se uđe u pravi košarkaški trening sve je mnogo lakše", sažeo je utiske sa priprema Bavaraca u Italiji.

On je tada dodao da je "prezadovoljan što je rehabilitacija trajala minimalno", pošto su mu lekari zimus rekli da bi mogao da bude van terena i do 10 meseci.

Izvršni direktor kluba Marko Pešić izjavio je da će reprezentativac Srbije imati na raspolaganju svu neophodnu pomoć. 

"Svi smo pogođeni i saosećamo se sa Mačvanom, koji je bio izuzetno pozitivan nakon povrede koja ga je zadesila u januaru. Stvarno je dao sve za njegov povratak na teren. Dobiće svu moguću podršku kako bi se ponovo vratio", poručio je i Pešić.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nazalost

09.09.2018 08:54

Plasim se da je jedna dobra karijera ovom povrjedom zavrsena. Milane majstore zelim ti brz oporavak a i povratak na teren, i hvala za sve sto si postigao a pogotovu za vrijeme provedeno u Partizanu!

ODGOVORITE