ПДП Пале кренуо у побједу

„Очекујемо побједу Младена Иванића и Вукоте Говедарице. Спој искуства, стабилности и енергије гарант је свим грађанима Републике Српске да долазе нова и боља времена. Ми имамо Програм обнове Српске – јасан, реалан, конкретан. На нашој листи су честити, остварени, млади и енергични људи који имају знање и одговорност да Српску учине бољим мјестом за живот“, поручили су из ОО ПДП Пале.  

Република Српска 08.09.2018 | 20:57
ПДП Пале кренуо у побједу
Уз велику подршку суграђана, ПДП Пале је данас озваничио почетак предизборне кампање. Кандидати за Народну скупштину Републике Српске Марина Благојевић и Огњен Југовић, као и кандидат за Парламентарну скупштину БиХ Мирослав Брчкало пренијели су суграђанима основне поруке које ПДП шаље својим гласачима.

“Данас је званично почела наша борба за достојанство, правду и бољу будућност за све грађане Републике Српске, борба за посао, достојанство и правду”, рекао је Мирослав Брчкало, наводећи да ПДП у предизборну кампању улази са детаљно разрађеним програмом обнове Српске.

"Умјесто критика ПДП нуди конкретна рјешења за проблеме са којима се свакодневно суочавамо:

„У ову кампању улазимо са јасним циљевима и конкретним рјешењима за сваки од проблема са којим се суочавамо. Програм обнове Српске усмјерен је на економску, моралну и демографску обнову друштва. ПДП инсистира на дигитализацији наше привреде и увођењу модерних технологија. Наш дугорочни просперитет зависи од образовања, науке, технологије и иновација. Од 07. октобра имаћемо праведније друштво, друштво које нуди једнаке могућности за све наше грађне“, истакао је Брчкало.

Он је нагласио да су ПДП-у одлучни да се борие за све грађане Републике Српске. "С обзиром да се боримо за основна људска права, није нам дозвољено да посустајемо", рекао је Брчкало.

„Очекујемо побједу Младена Иванића и Вукоте Говедарице. Спој искуства, стабилности и енергије гарант је свим грађанима Републике Српске да долазе нова и боља времена. Ми имамо Програм обнове Српске – јасан, реалан, конкретан. На нашој листи су честити, остварени, млади и енергични људи који имају знање и одговорност да Српску учине бољим мјестом за живот“, рекао је Огњен Југовић, носилац листе за Народну скупштину Републике Српске са изборене јединице 8.

Он је поручио окупљенима да не окрећу главу и не говоре да их не занима ко ће одлучивати о будућности српског народа.

“Запитајте се како живите? Запитајте се колко сте слободни да кажете оно што заиста мисите?” упито је Југовић и додао:

„ПДП је кампању почео са слоганом - Посао, Достојанство, Правда . и то је правац којим ћемо ићи након 07. октобра, нагласила је Марина Благојевић, кандидат за посланика у Народној скупштини РС и додала:

„Нарушена безбједносна ситуација, лоши економски и социјални услови… све су ово разлози због којих смо суочени са масовним одласком људи из Српске. Свједоци смо трећег егзодуса Срба у посљедњих 30 година. Због тога бих позвала све грађане ове наше дивне земље да 07. октобра изађу на изборе и својим гласом поставе темеље за сигурну и стабилну Српску“.

БН

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Искрено

08.09.2018 19:22

ПДП је понудио најквалитетније људе у изборној јединици 8. Доста је било једних те истих само се врте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.09.2018 20:51

Све је то залуђена и заведена омладине. Ми смо са овим странкама на озбиљној цивилиацијској странпутици.

Name

Инстаграм

08.09.2018 19:28

Ко да су кренули у пробој на Сутјеску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Милорад

08.09.2018 19:43

Поздрав од црвеног

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павле

08.09.2018 19:59

А сви им кадрòви из Крајине а ови из Истоцне Босне слузе само за гласове, док други купују станове у Веограду на води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кизо

08.09.2018 20:10

Е ови ако предју 7% то це бити изненађење избора. Са новим лицима Иваницем Црнадком Бореновицем Бундалом . Сретно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мима

08.09.2018 21:03

Подршка за ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

09.09.2018 07:57

Е блентава и затуцана народа, брацо ти је мила.

ОДГОВОРИТЕ