Народ ових дана доноси одлуку!

- У овим данима бирате да ли имате будућност или не. То су дани којима ми идемо у сусрет. Тешко је стање. А до тог тешког стања довели су нас они који 13 година управљају Републиком Српском и њеним народом. Нећу да дозволим да вам наредне четири године отимају ваше приватне шуме, да је потом преводе на државу, а да је онда украду и од државе - поручио је вечерас Говедарица.  

Република Српска 08.09.2018 | 20:19
Народ ових дана доноси одлуку!
Савез за побједу одржао је данас, другог дана предизборне кампање, трибину у Кнежеву на којој је говорио предсједник Српске демократске странке и кандидат Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица.

- У овим данима бирате да ли имате будућност или не. То су дани којима ми идемо у сусрет. Тешко је стање. А до тог тешког стања довели су нас они који 13 година управљају Републиком Српском и њеним народом. Нећу да дозволим да вам наредне четири године отимају ваше приватне шуме, да је потом преводе на државу, а да је онда украду и од државе - поручио је Говедарица.

Он је казао да тога више неће бити. Говедарица је додао да жели да ради за народ са најбољим и најспособнијим сарадницима.

- Нећу да радим са полтронима. Хоћу да радим са онима који су лојални своме народу. Такви нам људи требају. Морам да га питам да ли зна да се пуца по Бањој Луци? Њега који нас увјерава да се живи мирно и стабилно, који нас увјерава да живимо у једном уређеном систему? Пуца се по Бањој Луци, а прошло је 20 година. Можда му прозори дихтују добро, па не чује - рекао је Говедарица.



Кандидат Савеза за побједу за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић захвалио се свима који су дошли и који су подржали кандидате Савеза за побједу.

- Не знам колико овакве кампање имају смисла, али вјерујем да имају, јер тако можете да чујете шта ови људи желе да ураде и можете да упоредите с оним што други блок хоће. Имате пред собом два избора: екипу која стоји иза мене или екипу која ће у Кнежево доћи сутра. Треће практично не постоји. Зашто да бирате нас? Додик и ја смо два свијета. Два потпуно различита свијета. Он је човјек који пуно говори, а ништа не уради. Ја не волим велике говоре, али урадим доста тога. Ове четири године у Предсједништву БиХ сам представљао српски народ тако да га не буде срамота мојих потеза - рекао је Иванић.



На трибини је говорио и предсједник Градског одбора Српске демократске странке и кандидат СДС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Младен Кајкут.

- Српска демократска странка је за изборну јединицу три предложила искрене, озбиљне и честите људе без мрље у каријерама. Позивам грађане Кнежева да изађу на изборе у што већем броју и да подрже кандидате Савеза за побједу и прикључе се у промјенама које ће донијети опоравак Републике Српске - истакао је Кајкут.

Предсједник ГО Партије демократског прогреса Бања Лука Игор Црнадак казао је да сви знају да је власт у Републици Српској корумпирана и неспособна. Зато о томе, додао је он, представници Савеза за промјене неће говорити.



- Желимо да објаснимо људима да Република Српска може бити лијепо мјесто за живот. Вратићемо људима достојанство. Људи ће након седмог октобра моћи да живе од свога рада. Није тачно да људи не могу да имају бољу власт. Нисмо сви исти. Програм обнове је оно што треба Републици Српској - поручио је Црнадак.

Замјеник предсједника Народног демократског покрета и кандидат за ове странке за НС РС Крсто Јандрић сматра да су промјене у Републици Српској нужне и неопходне.

- Народ мора да гласа за оне који могу донијети те промјене. То су свакако кандидати Савеза за побједу за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ Вукота Говедарица и Младен Иванић. Они не могу сами. Њима је потребан храбар и искусан човјек, а то је Драган Чавић - рекао је Јандрић.

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Андела

08.09.2018 18:24

Изадимо масовно на изборе !!!Сви !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За тебе

08.09.2018 21:16

И уз снсд.

Name

српско сарајево

08.09.2018 18:27

Народ 7 октобра на жалост не може да изабере ништа добро. Народ 7 октобра само бира МАЊЕ зло. И то је нешто ако смо паметни. Ви сте ипак МАЊЕ зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

08.09.2018 18:29

Проблем је сто не зна нико да води народ, прице и прице, сви исту плоцу пред изборе, а онда опет исто и све горе. Тренд исељавања ако се настави овим интензитетом, за 10 г.нестаје РС. Народу треба посао и хљеб, творнице, инвеститори, радна мјеста. Све друго отпада. Ако Говедарица мисли да побиједи, савјетујем га, сто мање попова, парастоса, слава, ломљења колаца и србовања. Народ је сит тога. Дајте економију и инвестиције, зауставите младе, будуцност је загарантована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неподношљиво.

08.09.2018 18:30

Тако је Вукота храбри човјече. Живот у овој Републици је постао неподношљив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеца

08.09.2018 18:53

Тако је сви изаци на изборе, да скинемо јарам с врата. Доста је било ових кркана, мргуда рикаваца сто нас срамоте по бијелом свијету. А да неписем о пљацкама,исељвањима убиствима јер то сви знамо.

Name

Напријед

08.09.2018 18:34

Напријед господине Говедарица, уз тебе смо. Хоћемо побједу, хоћемо дотојанство, право на рад, право на живот, правду, истину, владавину закона, а не владавину једног човјека са групом корумпираних поданика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

08.09.2018 18:51

Имас ли Вукота у плану са Ивановицем да додјес у Козарац и Јању да обидјес Босњаке да им казес ста могу од вас оцекивати или сматрате као СНСД Босњаке градјане другог реда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.09.2018 07:50

Либо га qраз за градјане другог реда . Он гледа само у Србе јер И он само Србује

Name

Мацак

08.09.2018 19:03

За тебе смо. Где се мозе гласат у ЦХ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.09.2018 19:42

У "кинеској гласачкој кутији" можеш гласати...Јеси ли се уопште регистровао за гласање у одсуству? Ниси, јер не знаш како се може гласати

Name

Цирих

08.09.2018 22:54

Земљак пошто се ниси на вријеме информисао и пријавио за гласање из Дијаспоре, сад лијепо резервиши авионску карту па на гласање. И наравно за Вукоту, Иванића и СзП. Богу хвала авионске карте су знатно појевтиниле и неће те оштетит. И успут обиђеш фамилију и пријатеље.

Name

Милица

08.09.2018 19:38

До побједе и праведнијег друштва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

08.09.2018 19:49

Ово су нормални људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА НАРОД И ПРОМЈЕНЕ

09.09.2018 16:09

Зашто не ДОДИКУ, ПАВИЋУ, Ђокићу....и још њиховим многобројним ПАПЦИМА И МАНИПУЛАТОРИМА? Без обзира колико смо способни или достојни, никада нећемо допријети до бољег живота док га не замислимо и дозволимо себи да га имамо. А са ТРОЈЦЕМ лоше ствари, су најгоре ствари које нам се могу десити. Најгора ствар која нам се може догодити је Ништа! ОНИ НАМ ПРУЖАЈУ ЈЕДНО "ВЕЛИКО НИШТА". Осјећамо се најбеспомоћније када смо направили одлуку не одлучивши ништа, када сами не кројимо своје животе. Треба сами да слиједимо своју стазу, да слиједимо сопствено, а не туђе осјећање исправног којег натура ТРОЈАЦ ДОДИК, ПАВИЋ и ЂОКИЋ. Држите се свог осјећања исправности, своје унутрашње етике, чак и када је тешко или опасно, или када људи сматрају да сте чудни. Та чудноватост вас издваја! Погрешни кораци су исто толико важни колико и исправни. Понекад – чак и важнији. Сићушна промјена данас, доводи нас до драматично различитог сјутра. Постоје величанствене награде за оне који одаберу стрме, тешке путеве, али године скривају те награде. Сваки избор чинимо у равнодушном стилу. Али немојмо бити равнодушни и не одлучити да желимо РС у којој нема ЗАТАШКАВАЊА ИСТИНЕ И ПРАВДЕ. Карактер се обликује праћењем сопствених, највиших осјећања праведности, вјеровањем у идеале иако нисмо сигурни да ће се остварити. Једини изазов наше ВЈЕРЕ у РС је да се уздигнемо изнад система смрти, ратова, вјера, нација, разарања – да одбијемо да будемо њихов дио, и умјесто тога изразимо оно најбоље што имамо у себи. ЗАТО ДОПУСТИМО ПРОМЈЕНЕ У РС ЗА ДОБРОБИТ СВИЈУ НАС.

ОДГОВОРИТЕ