Џејмс Бонд ће можда добити прву редитељку

Поред Барта Лејтона и Јана Дименџија у ужем кругу за избор редитеља сада и Си Џеј Кларксон, која ће режирати и Стар Трек 4 и такође бити прва редитељка у историји франшизе.

Забава 08.09.2018 | 13:19
Џејмс Бонд ће можда добити прву редитељку
НАСТАВЉА се потрага за редитељем новог филма о Агенту 007, након што јеДени Бојл категорички напустио пројекат. Последња маштарија МГМ-а и Еона могла би да уведе у оптицај прву редитељку у историји Џејмс Бонд франшизе, пише ИГН.

Вариетy јавља да је поред Барта Лејтона и Јана Дименџија у ужем кругу за избор редитеља сада и Си Џеј Кларксон, која ће режирати и Стар Трек 4 и такође бити прва редитељка у историји франшизе.

Дименџи је, ипак, још увек незванични приоритет, јер је то био и пре него што је Дени Бојл ушао у причу. Бојл је, иначе, напустио пројекат због неслагања око главног негативца.

Време полако истиче за МГМ и Еон, ако желе да датум премијере и даље буде 8. новембар 2019. године. Поред наведених редитеља, у оптицају су још увек и редитељ последњег наставка Миссион: Импоссибле - Фаллоут, Кристофер Меквери, али и Едгар Рајт, који нас је одушевио са Бабy Дривером-ом.

Што се Кларксон тиче, у њеном портфолију су махом серије: Дефендерс, Јессица Јонес, Оранге ис тхе неw Блацк и Деxтер.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар