Džejms Bond će možda dobiti prvu rediteljku

Pored Barta Lejtona i Jana Dimendžija u užem krugu za izbor reditelja sada i Si Džej Klarkson, koja će režirati i Star Trek 4 i takođe biti prva rediteljka u istoriji franšize.

Zabava 08.09.2018 | 13:19
Džejms Bond će možda dobiti prvu rediteljku
NASTAVLjA se potraga za rediteljem novog filma o Agentu 007, nakon što jeDeni Bojl kategorički napustio projekat. Poslednja maštarija MGM-a i Eona mogla bi da uvede u opticaj prvu rediteljku u istoriji Džejms Bond franšize, piše IGN.

Variety javlja da je pored Barta Lejtona i Jana Dimendžija u užem krugu za izbor reditelja sada i Si Džej Klarkson, koja će režirati i Star Trek 4 i takođe biti prva rediteljka u istoriji franšize.

Dimendži je, ipak, još uvek nezvanični prioritet, jer je to bio i pre nego što je Deni Bojl ušao u priču. Bojl je, inače, napustio projekat zbog neslaganja oko glavnog negativca.

Vreme polako ističe za MGM i Eon, ako žele da datum premijere i dalje bude 8. novembar 2019. godine. Pored navedenih reditelja, u opticaju su još uvek i reditelj poslednjeg nastavka Mission: Impossible - Fallout, Kristofer Mekveri, ali i Edgar Rajt, koji nas je oduševio sa Baby Driverom-om.

Što se Klarkson tiče, u njenom portfoliju su mahom serije: Defenders, Jessica Jones, Orange is the new Black i Dexter.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar