Звијезда 09 остала без тренера!

Милан Ђуричић поднио оставку, на одлуку утицала и кладионичарска афера која потреса овај клуб.

Фудбал 05.09.2018 | 12:15
Звијезда 09 остала без тренера!
О смјени тренера Звијезде 09 причало се послије серије лоших резултата, потом је она накратко заборављена усљед избијања афере са намјештањем утакмица од стране играча овог клуба, да би одлазак Милана Ђуричића поново био актуелизован у уторак.

И то ни мање ни више него оставком!

Ђуричић је поднио оставку због лоших резултата, али и смуње да су играчи намјештали утакмице, саопштено је на сајту клуба из Етно села Станишићи.

Саопштење ФК Звијезда 09 преносимо у цјелости:

“Управни одбор Звијезде 09 дао је пуну подршку раду тренера Милана Ђуричића као и комплетног стручног штаба. Међутим, у разговору предсједника Звиједе 09 Бориса Станишића и тренера Милана Ђуричића исти је дао неопозиву оставку на мјесто тренера првог тима Звијезде 09.

Разлог подношења оставке су лоши резултати који су постигнути у претходном периоду као и основане сумње да су поједини играчи намјештали утакмице преко кладионица да би остварили лични корист.

Руководство Звијезде 09 у наредном периоду објавиће име новог шефа стручног штаба гдје ће благовремено обавјестити спортску јавност”, наведено је на сајту клуба.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар