Zvijezda 09 ostala bez trenera!

Milan Đuričić podnio ostavku, na odluku uticala i kladioničarska afera koja potresa ovaj klub.

Fudbal 05.09.2018 | 12:15
Zvijezda 09 ostala bez trenera!
O smjeni trenera Zvijezde 09 pričalo se poslije serije loših rezultata, potom je ona nakratko zaboravljena usljed izbijanja afere sa namještanjem utakmica od strane igrača ovog kluba, da bi odlazak Milana Đuričića ponovo bio aktuelizovan u utorak.

I to ni manje ni više nego ostavkom!

Đuričić je podnio ostavku zbog loših rezultata, ali i smunje da su igrači namještali utakmice, saopšteno je na sajtu kluba iz Etno sela Stanišići.

Saopštenje FK Zvijezda 09 prenosimo u cjelosti:

“Upravni odbor Zvijezde 09 dao je punu podršku radu trenera Milana Đuričića kao i kompletnog stručnog štaba. Međutim, u razgovoru predsjednika Zvijede 09 Borisa Stanišića i trenera Milana Đuričića isti je dao neopozivu ostavku na mjesto trenera prvog tima Zvijezde 09.

Razlog podnošenja ostavke su loši rezultati koji su postignuti u prethodnom periodu kao i osnovane sumnje da su pojedini igrači namještali utakmice preko kladionica da bi ostvarili lični korist.

Rukovodstvo Zvijezde 09 u narednom periodu objaviće ime novog šefa stručnog štaba gdje će blagovremeno obavjestiti sportsku javnost”, navedeno je na sajtu kluba.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar