Најбизарнији трансфери тик пред крај "пијаце"!

У неке од њих било је тешко поверовати и ако се посматра само као "гласина", али фотографија са дресом и шалом око врата - кажу да су се ипак десили.

Фудбал 01.09.2018 | 21:10
Најбизарнији трансфери тик пред крај "пијаце"!
Енглези и Италијани су ове године раније завршили пословање, а летњи прелазни рок у већини европских земаља званично се завршио синоћ око поноћи!

Није било великих "бомби" какве смо навикли од најбогатијих европских клубова који у смирај прелазног рока "завлаче руку и дубље у џеп" него што би иначе, али смо зато видели реализацију неких трансфера који се нису чинили толико реалним...

Једно од највећих изненађења направио је Пари сен Жермен који је право ниоткуда довео играча Стоука - Ерика Максима Шупа-Мотана!

Високи нападач из Камеруна је имао просечну сезону у Премијер лиги и са "потерсима" је чак испао у Чемпионшип, али је жеља Томаса Тухела да обнови сарадњу с играчем с којим је сарађивао у Мајнцу превагнула, па је богати ПСЖ ангажовао овог играча.

Пошто је и Стоук био рад да се растане с овим фудбалером, ПСЖ није платио обештећење, а видећемо да лиће Шупо-Мотан добити већу шансу од зимског бизарног трансфера - Ласане Дијаре.

Занимљиво је да је ПСЖ исте вечери "испустио" Ђованија ло Селса, талентованог аргентинског фудбалера који је играо фантастично прошле сезоне код Емерија, и проследио га у Реал Бетис.Може ли и он да експлодира попут Гонзала Гедеша?

Некада велика нада бразилског фудбала Гансо се није снашао у Севиљи, па ће се - потпуно неочекивано - окушати у Амјену, клубу који делује далеко испод његовог нивова.

Мали француски клуб га је позајмио из Андалузије с правом откупа.

А шта тек онда рећи за Џексона Мартинеза?

Колумбијски нападач који је био невероватан у Порту, касније се опробао у Атлетико Мадриду, доживео је кошмаре по одласку у Кину у којој је играо лоше, био повређен, па потом гурнут у други план. Његов нови клуб је Портимоненсе, тренутно последњепласирани тим Португала!

Сигурно да ни они нису сањали да ће такав играч заиграти за њихов клуб...

Фудбалер који је друго тражио дом јесте и Фабио Коентрао...

Некада велика нада лисабонске Бенфике и играч кога је Реал Мадрид "папрено платио" већ годинама кубури са формом, а и када је у најбољој - не може да се мери с Марселом. Ишао је на позајмице у Монако и Спортинг, али ни тамо није импресионирао...

На крају, као тек тридесетогодишњак, враћа се у клуб у коме је поникао - Рио Аве!

Видећемо да ли ће код куће успети да поврати самопоуздање и да се још једном врати на велику европску сцену.

Да ли сте ви запамтили неки бизаран трансфер последњег дана прелазног рока?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар