Крај једне ере у Реалу!

Жорж Мендеш без играча после 11 година! Занимљивост из Мадрида. . .

Фудбал 02.09.2018 | 15:00
Крај једне ере у Реалу!
Одлазак Фабија Коентраоа у Рио Аве у смирај прелазног рока означио је и крај једне занимљиве ере у мадридском Реалу која, додуше, више има везе са једним од најутицајнијих менаџера данашњице – Жоржом Мендешом.

Занимљиво, португалски пословођа у редовима актуелног шампиона Европе нема ниједног свог играча по први пут после пуних једанаест година! У своје најбоље време имао је чак и по пет својих играча у саставу најмоћнијег клуба планете, а највише се памте дани када су свлачионицу делили Кристијано Роналдо, Пепе, Хамес Родригез, Фабио Коентрао и Рикардо Карваљо.

Мендеш је такође био и посредник у одређеним трансферима, попут оног када је Анхел ди Маријадолазио у Мадрид.

Мендешова сарадња са Реалом почела је 2007. године, када је стигао Пепе из Порта за 30.000.000 евра, у време председниковања Рамона Калдерона. Истина, Мендеш и даље има одређену конекцију с Краљевским клубом кроз Хамеса, који је правно сада играч на позајмици у Бајерну. Али, гигант из Баварске има опцију да откупи уговор колумбијског аса на крају сезоне.

И поред тога што нема своје играче у тиму, угледни шпански медији тврде да су односи Реала и Мендеша врло добри, упркос разлазу са Кристијаном Роналдом. Наводно, Флорентино Перез већ гледа у Мендешов излог и тражи играча за наредно лето. Да ли ће га наћи?

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар