Анчелоти ни да помене Звезду, а она му срећу доноси!

"Играмо против Ливерпула и ПСЖ-а, два тима који су најужем кругу фаворита за освајање Лиге шампиона", поручио тренер Наполија.

Фудбал 31.08.2018 | 12:15
Анчелоти ни да помене Звезду, а она му срећу доноси!
Нико од представника клубова из групе Ц није задовољан жребом. Добро, играчки, вероватно највише разлога за бригу имају у Црвеној звезди, али нису весели ни у Ливерпулу, Парзу и Напуљу. 

Италијани пишу да је њихов Наполи лоше прошао јер је упао у групу са најбољим француским тимом, прошлогодишњим финалистом Ливерпулом и српским гигантом Црвеном звездом. Карло Анчелоти није био нарочи речит када су га питали за коментар:

"Веома, веома тешка група", казао је Карлето. "Играмо против Ливерпула и ПСЖ-а, два тима који су најужем кругу фаворита за освајање Лиге шампиона. Али убеђен сам да ће и њима бити тешко са Наполијем". 

Анчелоти није поменуо Црвену звезду, а занимљиво да ће на јесен, када дође у Београд, то бити његово треће гостовање на Маракани. Први пут, као играч, долазио је 1988. и тада је са Миланом успео да прође после оне чувене магле која је прекинула утакмицу. Пре 12 година вратио се на наш највећи стадион као тренер Росонера. Тадашњи Милан био је сила божја и Звезда ту није имала шта да тражи.

Оба пута када је избацио црвено-беле Карло Анчелоти постао је првак Европе...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар