Ančeloti ni da pomene Zvezdu, a ona mu sreću donosi!

"Igramo protiv Liverpula i PSŽ-a, dva tima koji su najužem krugu favorita za osvajanje Lige šampiona", poručio trener Napolija.

Fudbal 31.08.2018 | 12:15
Ančeloti ni da pomene Zvezdu, a ona mu sreću donosi!
Niko od predstavnika klubova iz grupe C nije zadovoljan žrebom. Dobro, igrački, verovatno najviše razloga za brigu imaju u Crvenoj zvezdi, ali nisu veseli ni u Liverpulu, Parzu i Napulju. 

Italijani pišu da je njihov Napoli loše prošao jer je upao u grupu sa najboljim francuskim timom, prošlogodišnjim finalistom Liverpulom i srpskim gigantom Crvenom zvezdom. Karlo Ančeloti nije bio naroči rečit kada su ga pitali za komentar:

"Veoma, veoma teška grupa", kazao je Karleto. "Igramo protiv Liverpula i PSŽ-a, dva tima koji su najužem krugu favorita za osvajanje Lige šampiona. Ali ubeđen sam da će i njima biti teško sa Napolijem". 

Ančeloti nije pomenuo Crvenu zvezdu, a zanimljivo da će na jesen, kada dođe u Beograd, to biti njegovo treće gostovanje na Marakani. Prvi put, kao igrač, dolazio je 1988. i tada je sa Milanom uspeo da prođe posle one čuvene magle koja je prekinula utakmicu. Pre 12 godina vratio se na naš najveći stadion kao trener Rosonera. Tadašnji Milan bio je sila božja i Zvezda tu nije imala šta da traži.

Oba puta kada je izbacio crveno-bele Karlo Ančeloti postao je prvak Evrope...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar